Κόσμος|07.07.2021 08:57

Ρωσία: Διάσημη πορνοστάρ αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 22ο όροφο πολυκατοικίας

Newsroom

Οι ρωσικές αρχές ερευνούν το θάνατο της δημοφιλούς πορνοστάρ Kristina Lisina Κριστίνα Λισίνα), επίσης γνωστή ως «Kris the Foxx», που βούτηξε στο κενό από παράθυρο στον 22ο όροφο του συγκροτήματος διαμερισμάτων της, στην Αγία Πετρούπολη. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για αυτοκτονία. Οι φίλοι της υποστηρίζουν ότι υπέφερε από κατάθλιψη.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε διαδικτυακά από φίλο της, ο οποίος αποκάλυψε ότι πέθανε την περασμένη εβδομάδα και ζήτησε χρηματική βοήθεια για την κηδεία.

Η Lisina γεννήθηκε στο Minusinsk, μια μικρή πόλη στη Σιβηρία, και δόθηκε για υιοθεσία από βρεφική ηλικία. Μέχρι τα 18 της ζούσε σε μια ανάδοχη οικογένεια. Όταν τελείωσε το κολέγιο το 2019, μετακόμισε στην Αγία Πετρούπολη, όπου έπιασε δουλειά σε τράπεζα. Παραιτήθηκε μετά μόλις πέντε ημέρες και επέλεξε να αρχίσει να εργάζεται στον κλάδο της πορνογραφίας, όπου τελικά πέτυχε.

T


Μιλώντας στην εφημερίδα της Αγίας Πετρούπολης «Fontanka», η αδελφή της Λισίνα, Μαρία είπε ότι η αδερφή της σχεδίαζε να ανοίξει ένα σαλόνι ομορφιάς. «Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να την βοηθήσει. Ίσως ένας ψυχολόγος », είπε η αδελφή της. «Της ζήτησα πολλές φορές να πάει σε γιατρό αλλά δεν το έκανε ποτέ. Όλα τα ψυχικά προβλήματα που έχει την ακολουθούν από την παιδική της ηλικία: Η Κρίστινα είναι ορφανή, η ανάδοχη μητέρα της την πήρε από το ορφανοτροφείο και μετά την γύρισε πίσω».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda», μια από τις φίλες της είπε ότι υπέφερε από κατάθλιψη. «Όταν έγινε 18 χρονών έμεινε μόνη. Δεν είχε έναν άνθρωπο να την στηρίξει…» είπε με νόημα.

 

Κάμερα ασφαλείας φαίνεται να έχει καταγράψει τη Λισίνα να μπαίνει στο κτίριο ενώ έχει «αιχμαλωτίσει» και το άψυχο σώμα της να κείτεται στο έδαφος έξω από το συγκρότημα κατοικιών στην Αγία Πετρούπολη.

Όλες οι ειδήσεις

Μέτρα à la carte ως «αντίδοτο» στην αύξηση των κρουσμάτων: Το σχέδιο της κυβέρνησης για να αποφευχθεί ένα νέο lockdown

Πανελλήνιες 2021: Στις 9 Ιουλίου οι βαθμοί – Ακολουθεί η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για τα τμήματα

Νέα μέτρα: Αλαλούμ με τις εξαγγελίες για κατάργηση ορθίων σε εστίαση – Στο τραπέζι τοπικά lockdown

Βόμβα διασποράς τα κορονοπάρτι σε μπιτς μπαρ και καταστήματα της παραλιακής: «Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον»

αυτοκτονίανεκρήπορνοστάρΑγία Πετρούπολη