Κόσμος | 16.12.2022 15:46

Από τους Εμίρηδες στο… κελί: Πώς είναι η ζωή της Εύας Καϊλή στη φυλακή – Συναναστρέφεται με 20 κρατούμενες

Newsroom

Προφυλακισμένη έως τις 22 Δεκεμβρίου θα είναι Εύα Καϊλή μέχρι να αποφασίσουν οι βελγικές Αρχές για το εάν θα αφεθεί ελεύθερη με όρους ή όχι. Μέχρι τότε, παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές του Χάρεν.

Στην πτέρυγα όπου κρατείται, η κυρία Καϊλή φέρεται να έχει συναναστροφές με ακόμα 20 κρατούμενες, οι οποίες, όπως αναφέρει Βέλγος δημοσιογράφος,  έχουν σκοτώσει και έχουν βιάσει, ενώ υπάρχουν και άλλες κρατούμενες που κατηγορούνται για εγκλήματα «λευκού κολάρου». Τα εγκλήματα αυτά εντάσσονται στην κατηγορία των οικονομικών που διαπράττονται από πρόσωπα τα οποία απολαμβάνουν τόσο οικονομική όσο και πολιτική εξουσία.

«Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανό η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στην φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της. Αυτά συμβαίνουν στην φυλακή», είπε ο δημοσιογράφος Μισέλ Γκάγιερ μιλώντας στο Star.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εύα Καϊλή μέσα στη φυλακή έχει το δικό της ψυγείο, παράθυρο που «βλέπει» στις εξωτερικές εγκαταστάσεις ακόμη και τηλέφωνο, για να επικοινωνεί με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες φέρεται να ζει σε ένα μικρό δωμάτιο που δεν είναι στα πρότυπα των φυλακών που γνωρίζουμε, ενώ πολύ πιθανό είναι να έχει και τηλεόραση μέσα από την οποία ενημερώνεται για τα όσα λέγονται γύρω από το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται

Σημειώνεται πως οι φυλακές του Χάρεν, βρίσκονται σε ένα από τα απομακρυσμένα προάστια των Βρυξελλών το οποίο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εύα ΚαϊλήφυλακέςΒρυξέλλεςειδήσεις τώρα