Κόσμος|09.03.2023 11:49

Οργή για γονείς influencers που τύλιξαν το παιδί τους με μεμβράνη - Ήταν «παιχνίδι» και «αστείο» λέει η μητέρα

Newsroom

Σφοδρή κριτική δέχεται ένα ζευγάρι που τύλιξε το 2χρονο παιδί του με μεμβράνη από τον λαιμό μέχρι τα γόνατα και ανέβασε βίντεο στο TikTok. Οι χρήστες τούς κατηγορούν για κακοποίηση, κάτι που οι ίδιοι αρνούνται.

Η μητέρα, συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως επρόκειτο για παιχνίδι: «Μας πήραν τον γιο μας ώσπου να μπορέσει η αρμόδια υπηρεσία να μας αξιολογήσει, επειδή ανήρτησα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν».

Η influencer Savannah Glembin, σε πρόσφατο βίντεο της, αναφέρει το παραπάνω και προσθέτει πως το παιδί γελούσε και «ήταν απλώς ένα αστείο».

Μετά τα επικριτικά σχόλια η Glembin φαίνεται πως έχει διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση, ωστόσο, το βίντεο έχει αποθηκευτεί και αναρτηθεί εκ νέου από διάφορους χρήστες, όπως γράφει η New York Post. Στις εικόνες που πλέον έχουν γίνει viral, το αγοράκι φαίνεται τυλιγμένο με μεμβράνη από τον λαιμό και κάτω, είναι ακινητοποιημένο και κλαίει.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του χαμογελάει. «Αν έχεις παιδί που γκρινιάζει όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος», ακούγεται να σχολιάζει η μητέρα.

Σε άλλο πλάνο φαίνεται να βάζουν το παιδί μπρούμυτα στο κρεβάτι και ο πατέρας, «αστειευόμενος», να λέει «είναι σκουλήκι».

«Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Μετά τον χαμό αντιδράσεων, η μητέρα του αγοριού ανέβασε βίντεο όπου λέει ότι «έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ανεβάζοντας αυτό το βίντεο. Ειλικρινά, γελούσε και τον βγάλαμε από τη μεμβράνη σε λιγότερο από πέντε λεπτά».

Τέλος, επέμεινε πως επρόκειτο για αστείο και δεν έχει να κάνει με κακοποίηση παιδιού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ