Κόσμος | 29.08.2023 13:33

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο μικρά παιδιά τους μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι ο ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγο και τα δύο μικρά παιδιά τους προτού αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά τους, στη Νέα Υόρκη.  Ο πατέρας της δολοφονημένης μαζί με έναν άλλο συγγενή βρήκαν τις σορούς των θυμάτων και ειδοπίησαν τις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή του εγκλήματος, βρήκαν στο σαλόν τα δύο παιδιά που έφεραν πολλαπλές μαχαιριές και δίπλα τους δύο μαχαίρια.

Το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν στο διάδρομο και είχε με ένα βαθύ τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό, ενώ ο άνδρας βρέθηκε σε ένα υπνοδωμάτιο, ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ένα μαχαίρι δίπλα του, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η New York Post.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο δράστης του εγκλήματος και αυτόχειρας ήταν 41 ετών, η γυναίκα 40 και τα αγοράκια ενός  και τριών ετών. 

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τι οδήγησε τον άνδρα στο αποτρόπαιο έγκλημα. Πάντως, η αστυνομία ανέφερε πως δεν έχει γνωστό ποινικό ιστορικό και δεν υπήρξε κάποια κλήση στις Αρχές από το διαμέρισμα της οικογένειας.

Νέα ΥόρκηΗΠΑδολοφονίααυτοκτονίαειδήσεις τώρα