Lifestyle|18.10.2024 19:10

Liam Payne: Οι τελευταίες στιγμές του πριν ανέβει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου – Το mail και οργισμένη αντίδρασή του

Newsroom

Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο σταρ των One Direction Λίαμ Πέιν (Liam Payne), στο Μπουένος Άιρες, ερευνούν οι Αρχές, αναζητώντας τα τελευταία άτομα που τον είδαν ζωντανό.

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον τραγουδιστή και για τις στιγμές που προηγήθηκαν μετά την πτώση από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο ξενοδοχείο που έμενε.

«Ενοχλητική και περίεργη συμπεριφορά»

Νεαρή γυναίκα, που έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο, μίλησε με το ψευδώνυμο «Ρεμπέκα στην Daily Mail και τόνισε πως είδε τον Πέιν λίγες ώρες πριν τη μοιραία πτώση. «Ήμουν σε ένα boy band γι' αυτό είμαι τόσο f**cked up», φέρεται να της είπε. Υποστήριξε, ακόμα, ότι ο Πέιν έδειξε «ενοχλητική και περίεργη συμπεριφορά» καθώς έσπασε το laptop του στο πάτωμα και άρπαξε μια νεαρή γυναίκα και προσποιήθηκε ότι την έπνιγε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου.

«Μπήκα στο ξενοδοχείο και περίμενε δίπλα στο ασανσέρ, και ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι ήθελε κάποιος να τον αναγνωρίσει, υπήρχε κάτι λίγο απελπισμένο πάνω του. Εγώ ήμουν με τους φίλους μου και ξέραμε ποιος ήταν, αλλά κανείς μας δεν ενοχλήθηκε τόσο πολύ», ανέφερε η Ρεμπέκα στην Daily Mail.

Η αναστάτωση του Πέιν

«Όταν ήρθε το ασανσέρ, ξαφνικά μας είπε: “Ναι, είμαι ο Λίαμ” και μετά είπε: “Εντάξει, ελάτε όλοι σας, μπείτε στο ασανσέρ μαζί μου, μου αρέσει να με αγκαλιάζουν”. Αποφάσισα να μην το κάνω και περίμενα το επόμενο, αλλά κάποια από τα άλλα κορίτσια μπήκαν μαζί του και στα μισά της διαδρομής άρχισε να λέει “Ω, είστε Αμερικανοί. Ξέρω τους Αμερικανούς. Είστε τελείως τρελοί! Είστε πολύ επικίνδυνοι”. Και τότε αρπάζει μια κοπέλα που νομίζω ότι ήταν μαζί του και αρχίζει να την πνίγει, μόνο ελαφρά, αλλά οι άλλοι το βρήκαν πολύ ενοχλητικό», ανέφερε. Η Ρεμπέκα είπε στη συνέχεια πως ο τραγουδιστής επέστρεψε δέκα λεπτά μετά στο λόμπι κρατώντας το λάπτοπ του, έκατσε σε έναν καναπέ και άρχισε να διαβάζει κάτι στον υπολογιστή του.

«Έχω έναν τυφλό συγγενή και συνειδητοποίησα ότι είχε τον φορητό υπολογιστή στη ρύθμιση προσβασιμότητας, για κάποιο λόγο, έτσι ώστε κάθε φορά που μετακινούσε το ποντίκι, αιωρούμενο πάνω από κάτι, το μηχάνημα μιλούσε δυνατά για να πει πού βρισκόταν ο κέρσορας», είπε η Ρεμπέκα. «Υπέθεσα ότι το έκανε αυτό και για να τραβήξει την προσοχή. Στη συνέχεια άνοιξε τα email του και είδε ένα που προφανώς τον αναστάτωσε. Ξαφνικά πήρε τον υπολογιστή, φώναξε 'f**k this s**t mate!' και άρχισε να χτυπάει τον υπολογιστή στο έδαφος».

Αργεντινήθάνατοςειδήσειςτραγουδιστήςειδήσεις τώρα