Κόσμος|08.05.2024 12:10

Ινδία: Τσακώθηκαν και η μάνα πέταξε το 6χρονο παιδί τους σε ποτάμι με κροκόδειλους

Newsroom

Σοκ προκαλεί η εγκληματική πράξη μιας μητέρας από την Ινδία, η οποία πέταξε τον 6χρονο κωφάλαλο γιο της σε ένα ποτάμι γεμάτο με κροκόδειλους μετά από έντονο καυγά που είχε με τον σύζυγό της. 

Το ζευγάρι, το οποίο έχει επίσης έναν γιο 2 ετών, τσακωνόταν συχνά λόγω του παιδιού που γεννήθηκε ξεχωριστό.

Το χρονικό του σοκαριστικού εγκλήματος

Ο 27χρονος Ράβι Κουμάρ, ο σύζυγος της 26χρονης, φέρεται να αμφισβήτησε την απόφασή της να γεννήσει ένα παιδί με αναπηρία και, αρκετές φορές, της πρότεινε να το «πετάξει», όπως δήλωσε η αστυνομία.

Οι αναφορές της αστυνομίας αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου, μετά από άλλη μια διαμάχη για το ίδιο θέμα, η ταραγμένη Σαβίτρι φέρεται να πέταξε τον μεγαλύτερο γιο της σε ένα κανάλι αποβλήτων που συνδέεται άμεσα με τον γεμάτο κροκόδειλους ποταμό Κάλι.

Αφού ειδοποιήθηκε από γείτονες, η αστυνομία έφτασε στο σημείο και, με τη βοήθεια ντόπιων και δυτών, ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του παιδιού. Ωστόσο, λόγω του σκοταδιού, οι προσπάθειές τους ήταν ανεπιτυχείς. 

Το κατασπάραξε κροκόδειλος 

Το πρωί της Κυριακής, η αστυνομία ανέσυρε το πτώμα του παιδιού, το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα και σημάδια δαγκώματος σε όλο το σώμα, ενώ έλειπε και το ένα του χέρι, γεγονός που δείχνει πως είχε πέσει θύμα επίθεσης κροκόδειλου.

Η σορός εστάλη για νεκροψία για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία του θανάτου του άτυχου παιδιού, ενώ συνελήφθησαν και οι δύο γονείς, σύμφωνα με το Times of India. 

ποταμόςειδήσεις τώραΙνδίακροκόδειλοςδολοφονία