Κόσμος | 17.05.2024 08:52

Βρετανία: Στραγγάλισε την 26χρονη σύντροφό του σε «σεξουαλικό παιχνίδι» και αυτοκτόνησε

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Νεκρή 26χρονη Βρετανίδα που στραγγαλίστηκε από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια σεξουαλικού «παιχνιδιού» με ναρκωτικά. Ο 30χρονος, λίγο μετά, αυτοκτόνησε.

Η Georgia Brooke, 26 ετών, έχασε τη ζωή της αφού την έπνιξε ο 31χρονος Luke Cannon στο σπίτι του στο Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, αφού και οι δύο είχαν πάρει GHB και κοκαΐνη τον Φεβρουάριο του 2022, όπως έδειξε την Τετάρτη η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με το Yorkshire Live.

Η αστυνομική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι είχε μια «πειραματική» σεξουαλική σχέση και ότι η Brooke είχε ειδικό ενδιαφέρον για το «πνίξιμο», σύμφωνα με τα στοιχεία που ακούστηκαν στο δικαστήριο του Μπράντφορντ.

Την πήγε στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε - Το χρονικό

Από τα μηνύματα του ζευγαριού, τα οποία παρουσιάστηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προέκυψε ότι η Μπρουκ είχε συναινέσει σε τέτοιου είδους σεξουαλικές πρακτικές με τον φίλο της στο παρελθόν.

Ο ιατροδικαστής Martin Fleming δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως ο Cannon σκόπευε να σκοτώσει τη φίλη του, αλλά ότι είχε χρησιμοποιήσει «υπερβολική» βία.

Ο θάνατος της 26χρονης χορεύτριας διαπιστώθηκε αφού πρώτα είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, όπως ειπώθηκε στον ιατροδικαστή.

Ο φίλος της είχε καλέσει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια συνόδευσε την Μπρουκ στο νοσοκομείο -αλλά διέφυγε από μια πόρτα κινδύνου πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να του μιλήσουν. Η αστυνομία άρχισε άμεσα έρευνα για φόνο και άρχισε να αναζητά τον Cannon, αλλά βρέθηκε κρεμασμένος σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα.

Η οικογένεια της Μπρουκ υποστήριξε ότι η συμπεριφορά της χορεύτριας είχε αλλάξει όταν άρχισε να βγαίνει με τον Cannon το 2021.

νεκρήΒρετανίαστραγγαλισμόςειδήσεις τώρα