Κόσμος|17.05.2024 12:33

Βίντεο - σοκ από τις ΗΠΑ: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται από γέφυρα

Newsroom

Bίντεο από την κάμερα του φορτηγού από το σοκαριστικό τροχαίο στη γέφυρα Clark Memorial που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ την 1η Μαρτίου δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Jefferson. Η γέφυρα είναι ευρύτερα γνωστή ως γέφυρα της Δεύτερης Οδού και τα πλάνα σοκάρουν.

Το σοκαριστικό βίντεο

Το βίντεο δείχνει δύο λήψεις - μία της οδηγού, της Sydney Thomas, και μία του τι έβλεπε μπροστά της στη γέφυρα Second Street. Η καταγραφή αρχίζει λίγο πριν από τη σύγκρουση που προκάλεσε την εκτροπή του ημιφορτηγού και την πτώση του στην άκρη της γέφυρας. Τελειώνει με το ημιφορτηγό να κρέμεται πάνω από τον ποταμό Οχάιο και τον οδηγό να βρίσκεται ακόμα μέσα.

Λίγο μετά το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν πολλά οχήματα. Ο Trevor Branham οδηγούσε ένα αγροτικό όχημα στη γέφυρα και, σύμφωνα με μάρτυρες, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και έμπαινε και έβγαινε από την κυκλοφορία όταν χτύπησε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο. Το βίντεο τον δείχνει να χτυπά το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και να διασχίζει τη λωρίδα κυκλοφορίας και να χτυπά το ημιφορτηγό, στέλνοντάς το στην πλευρά της γέφυρας.

Η οδηγός του φορτηγού παρέμεινε σε κρεμασμένη για πάνω από 40 λεπτά προτού η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λούισβιλ μπορέσει να τη σώσει.

Ο Branham, κάτοικος του Jefferonville της Ιντιάνα, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τις κατηγορίες μας για εκ προθέσεως έκθεση σε κίνδυνο και μία κατηγορία για οδήγηση με αναστολή άδειας οδήγησης. Στις 15 Μαΐου παρουσιάστηκε στο περιφερειακό δικαστήριο για προκαταρκτική ακρόαση. Η υπόθεση διαβιβάστηκε σε σώμα ενόρκων.

φορτηγόΗΠΑτροχαίοειδήσεις τώρα