Κόσμος|22.05.2024 21:51

Ινδία: 17χρονος σκότωσε με Porsche του πατέρα του δύο ανθρώπους – Τιμωρήθηκε με… έκθεση 300 λέξεων!

Newsroom

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων του κρατιδίου Μαχαράστρα της Ινδίας με την ποινή που επιβλήθηκε σε 17χρονο γιο πλούσιου εργολάβου, ο οποίος σκότωσε σε τροχαίο δύο ανθρώπους και τη γλίτωσε με μία έκθεση 300 λέξεων για τον κώδικα οδική κυκλοφορίας!

Το δυστύχημα συνέβη την Κυριακή (19/5), στην πόλη Πούνε, όταν ο μεθυσμένος 17χρονος χτύπησε με την λευκή Porsche του ένα μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί. Ο 24χρονος Ανίς Αουντάγια και η συνομήλικη Ασίνι Κόστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, ήταν μεθυσμένος, είχε αναπτύξει ταχύτητα 200χλμ/ώρα τη στιγμή της φονικής παράσυρσης.

Έκπληκτος με την ποινή ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του κρατιδίου

Η υπόθεση προκάλεσε την οργή και του αναπληρωτή πρωθυπουργού του κρατιδίου, Ντιβέντρα Φαντνάβις, ο οποίος δήλωσε ότι «η απόφαση του δικαστηρίου ανηλίκων προκάλεσε έκπληξη» και ότι ο νεαρός πρέπει να δικαστεί ως ενήλικας για  «ειδεχθές» έγκλημα.

Την Τρίτη (21/5) οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία πατέρα του 17χρονου επειδή είχε δώσει το αυτοκίνητο στον ανήλικο, ο οποίος δεν είχε άδεια οδήγησης.

τροχαίο δυστύχημαΙνδίαειδήσεις τώραειδήσειςτροχαίοPorsche