Κόσμος|01.06.2024 17:10

Βραζιλία: Ανθρωποκυνηγητό για «γυναίκα - αράχνη» - Το δηλητηριασμένο γλυκό πίσω από τα παθιασμένα φιλιά

Newsroom

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Βραζιλίας για τον εντοπισμό γυναίκας στο Ρίο ντε Τζανέιρο που φέρεται να δηλητηρίασε τον φίλο της, λίγες μέρες αφότου εντοπίστηκαν από κάμερα σε ασανσέρ να φιλιούνται.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 Μαΐου ο επιχειρηματίας Λουίζ Όρμοντ βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, ενώ οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία λόγω ανυπόφορης δυσοσμίας από το σπίτι του. Οι Αρχές έστρεψαν αμέσως τις έρευνες στη φίλη του, Τζούλια Καθερμόλ η οποία φέρεται να έβαλε δηλητήριο σε ένα παραδοσιακό βραζιλιάνικο γλυκό, το brigadeiros, το οποίο είχε προσφέρει στο θύμα.

Η αποκάλυψη του ιατροδικαστή

Και ενώ το πόρισμα της νεκροψίας δεν αποκάλυψε τα αίτια θανάτου του επιχειρηματία, ο ιατροδικαστής εντόπισε υπολείμματα σοκολάτας στο πεπτικό του σύστημα. Το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης με σημάδι στο κεφάλι από τραύμα. Ο άνδρας εθεάθη τελευταία φορά στην πισίνα του κτιρίου μαζί με την καταζητούμενη στις 17 Μαΐου. Παράλληλα κάμερα ασφαλείας στο ασανσέρ τον κατέγραψε να κρατά στο χέρι ένα καλυμμένο πιάτο, το οποίο οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πιθανά περιείχε το δηλητηριασμένο γλυκό. Στα πλάνα φαίνονται να φιλιούνται παθιασμένα πριν σταματήσει το ασανσέρ και μπει μέσα μία γυναίκα με την οποία μάλιστα συζήτησαν μέχρι να κατέβουν.

Οι αποκαλύψεις της φίλης της καταζητούμενης

Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία συνέλαβε την Σουγιάνε Μπρέσακ, φίλη της Καθερμόλ, καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι βοήθησε την καταζητούμενη να ξεφορτωθεί αντικείμενα του επιχειρηματία. Ανάμεσά τους εικάζεται ότι πουλήθηκε και ένα αυτοκίνητο έναντι 14.000 δολαρίων. Η Σουγιάνε Μπρέσακ αποκάλυψε ότι η καταζητούμενη εργαζόταν ως ιερόδουλη ενώ όπως αποκάλυψε, πληροφορήθηκε τον θάνατο του επιχειρηματία από την Καθερμολ, η οποία της είπε να τυλίξει το πτώμα με σεντόνια και κουβέρτες και να θέσει σε λειτουργία τους ανεμιστήρες για να καλυφθεί η δυσοσμία.

Ρίο ντε ΤζανέιροδηλητήριοειδήσειςΒραζιλίαιατροδικαστήςδηλητηρίασηειδήσεις τώραεπιχειρηματίας