Κόσμος|11.07.2024 21:10

Βρετανία: Το τελευταίο μήνυμα της Louise Hunt πριν τη σκοτώσει ο πρώην της με βαλλίστρα

Newsroom

Σοκάρει η άγρια δολοφονία με βαλλίστρα, της οικογένειας του σχολιαστή αγώνων του Sky Sports και του BBC, Τζον Χαντ. Ο ύποπτος εντοπίστηκε τραυματισμένος χθες, νοσηλεύεται σε «σοβαρή» κατάσταση και οι αρχές δεν μπορούν προς το παρόν να τον ανακρίνουν, ανέφερε σήμερα η αστυνομία.

Η Louise Hunt και ο δράστης φέρονται να διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν και, σύμφωνα με τη Daily Mail, η κοπέλα, λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία της είχε αναδημοσιεύσει ένα tweet, με το οποίο εξέφραζε τον θαυμασμό της για τις γυναίκες που φεύγουν από κακοποιητικές σχέσεις.

«Θαυμάζω τις γυναίκες που φεύγουν είτε την πρώτη είτε τη 12η φορά, αφότου κακοποιήθηκαν. Χρειάζεται ΠΟΛΛΗ δύναμη, για να σπάσεις τον φαύλο κύκλο. Χρειάζεται να αγαπάς πολύ τον εαυτό σου, για να τον διαλέξεις», έγραφε το tweet, που αναδημοσίευσε η Λουίζ Χαντ.

«Ήταν πολύ αναστατωμένη μετά τον χωρισμό της»

Ο γείτονας της οικογένειας, Glyn Nicholas, δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η Louise ήταν πολύ αναστατωμένη από τον χωρισμό με το φίλο της και μάλιστα ότι είχε τρακάρει το αυτοκίνητό της την περασμένη εβδομάδα.

«Η Louise ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Είχε μια επιχείρηση περιποίησης σκύλων στο σπίτι. Άκουσα ότι χώρισε από τον φίλο της την περασμένη εβδομάδα και ήταν πολύ αναστατωμένη γι’ αυτό. Τόσο πολύ που την περασμένη εβδομάδα έπεσε πάνω σε μια κολώνα ενώ επέστρεφε στο σπίτι της».

Ανθρωποκυνηγητό

Έπειτα από ένα ανθρωποκυνηγητό μίας ημέρας, ο Κάιλ Κλίφορντ, ηλικίας 26 ετών, βρέθηκε χθες σε ένα κοιμητήριο στο Ένφιλντ, στο βόρειο Λονδίνο, και σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πόλη Μπάσεϊ.

Εκεί ακριβώς, στο Μπάσεϊ, οι αρχές υποπτεύονται πως δολοφόνησε το βράδυ της Τρίτης με μία βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες ενός εκφωνητή του ραδιοφωνικού δικτύου του BBC. Τα θύματα ήταν ηλικίας 25, 28 και 61 ετών.

Αυτή η τριπλή δολοφονία συγκλόνισε τη Βρετανία, με την υπόθεση να πρωταγωνιστεί σήμερα στα πρωτοσέλιδα των περισσότερων εφημερίδων.

Ο ύποπτος «βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση και δεν μπορεί να μιλήσει με τους αστυνομικούς», επισημαίνει η αστυνομία του Χερτφορντσάιρ σε ένα δελτίο τύπου.

Με την έρευνα να συνεχίζεται και τις αρχές να βάζουν στο μικροσκόπιό τους μία κατοικία στο Ένφιλντ, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε μία βαλλίστρα.

σύλληψηδολοφονίαειδήσεις τώραΒρετανία