Κόσμος|12.07.2024 15:43

Βρετανία: Το σπαρακτικό αντίο του συντρόφου της Χάνα Χαντ που δολοφονήθηκε με βαλλίστρα

Newsroom

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο σύντροφος της Χάνα Χαντ, κόρη του σχολιαστή αγώνων του BBC, Tζον Χαντ, που δολοφονήθηκε με την αδερφή και την μητέρα της στο σπίτι τους, στη Βρετανία, με τόξο.

Ο Άλεξ Κλάιν απέτισε φόρο τιμής στον «έρωτα της ζωής του», και μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες με το θύμα.

Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου του θύματος

«RIP έρωτα της ζωής μου, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, σε έκλεψαν από μένα πολύ σύντομα. Το πιο λαμπρό φως στη ζωή μου. Η γενναία μου βασίλισσα για πάντα. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε… Σ' αγαπώ Hansy», έγραψε. 

Η Χάνα είχε τη δική της επιχείρηση ομορφιάς και οι συνάδελφοί της εξέφρασαν την αγάπη τους, λέγοντας πως ήταν μια «φανταστική θεραπεύτρια», και πως «οι πελάτες της την αγαπούσαν».

Οι απεγνωσμένες εκκλήσεις των θυμάτων για βοήθεια - Ποιος είναι ο εκτελεστής 

Όπως έγινε γνωστό, τα θύματα έκαναν απεγνωσμένες εκκλήσεις για βοήθεια πριν εκτελεστούν βάναυσα, μέσα στο σπίτι τους.

Ο δράστης, ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ που έχει συλληφθεί είναι ο πρώην σύντροφος της άλλης κόρης του παρουσιαστή. Ο άνδρας βρέθηκε μετά από 24ωρο ανθρωποκυνηγητού, και ήταν κρυμμένος σε νεκροταφείο του βόρειου Λονδίνου, ενώ φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο φονικό όπλο και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία  οι εκτελέσεις των τριών γυναικών ήταν στοχευμένες, παρόλο που το κίνητρο του 26χρονου παραμένει άγνωστο. Ο δολοφόνος έγινε επίσης γνωστό πως είναι πρώην στρατιωτικός. 

Βρετανίαέγκλημαδολοφονίαεκτέλεσηειδήσεις τώρα