Κόσμος|17.07.2024 13:11

Απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ: Σοκαριστικό βίντεο - Για μερικά χιλιοστά η σφαίρα δεν καρφώθηκε στον εγκέφαλό του

Newsroom

Σοκαριστικό βίντεο που δείχνει πώς η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τραυματίζοντάς τον τελικά στο αφτί έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στο βίντεο που γίνεται αναπαράσταση της φοράς της σφαίρας, φαίνεται πως αν δεν είχε γυρίσει το κεφάλι του ο Τραμπ την ώρα της ομιλίας του, για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, η σφαίρα θα τον είχε πετύχει, πιθανότατα θανάσιμα.

Δείτε το βίντεο:

Τι είπε ο Τραμπ για την κίνηση που του έσωσε τη ζωή 

Μιλώντας στην εφημερίδα New York Post, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας, ο Τραμπ ανακάλεσε την συγκλονιστική στιγμή που ο επίδοξος δολοφόνος ξεκίνησε να πυροβολεί στην προεκλογική συγκέντρωσή του στην Πενσιλβάνια.

«Ο γιατρός στο νοσοκομείο είπε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, το αποκάλεσε θαύμα», είπε ο Τραμπ, φορώντας έναν μεγάλο λευκό επίδεσμο που κάλυπτε το δεξί του αυτί. «Κανονικά δεν έπρεπε να βρίσκομαι εδώ, έπρεπε να είμαι νεκρός», δήλωσε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε πως αυτό που κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή είναι πως είχε γυρίσει το κεφάλι του ελαφρώς προς τα δεξιά για να διαβάσει από το χαρτιά του ένα διάγραμμα για το μεταναστευτικό.

Έτσι, η σφαίρα δεν τον βρήκε στο κεφάλι και του έσκισε ένα μικρό κομμάτι από το αυτί του.

ΗΠΑΝτόναλντ Τραμπαπόπειρα δολοφονίαςειδήσεις τώρασφαίρα