Κόσμος|19.07.2024 09:10

ΗΠΑ: Αποζημίωση-μαμούθ από ξενοδοχείο στην οικογένεια ελληνοαμερικανού που πέθανε από εγκαύματα

Newsroom

Αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων εκδίκασε δικαστήριο στις ΗΠΑ στην οικογένεια 76χρονου Ελληνοαμερικανού, που πέθανε από τα εγκαύματα που υπέστη, κάνοντας μπάνιο σε μοτέλ στο Κεντάκι

Ο Άλεξ Χρόνης εργαζόταν ως πωλητής φαγητών και στις 18 Νοεμβρίου 2021 επισκέφτηκε το Κεντάκι για ένα φεστιβάλ που διοργανωνόταν στην πολιτεία. 

Λίγα  δευτερόλεπτα αφού μπήκε στην μπανιέρα του Econo Lodge για κάνει ένα ντους κατέρρευσε στο πάτωμα από τη θερμοκρασία του νερού.  Δύο συνάδελφοι που άκουσαν τις κραυγές του μπήκαν στο δωμάτιο τον έβγαλαν από την μπανιέρα.

«Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις επειδή είχε βαθιά εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού από την καυτή θερμοκρασία του νερού στο ξενοδοχείο», δήλωσε την Πέμπτη στο NBC News ο Τζέφρι Μπλάνκενσιπ, δικηγόρος της οικογένειας του Χρόνη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η θερμοκρασία του νερού ξεπερνούσε τους 150 βαθμούς Φαρενάιτ.  Ο ηλικιωμένος πέρασε τους επόμενους επτά μήνες της ζωής του, μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία και τα κέντρα αποκατάστασης, ώσπου τον Απρίλιου του 2022 κατέληξε.

ειδήσεις τώραεγκαύματααποζημίωσηΗΠΑ