Κόσμος|19.07.2024 11:22

Φρίκη στη Ρωσία: 33χρονος σταύρωσε και έβαλε φωτιά στη σύντροφο του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Newsroom

Σε 12 έτη φυλάκισης καταδικάστηκε 33χρονος στη Ρωσία, που υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια τη σύντροφο του, όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Το θύμα, η Οξάνα Κουζμένκο, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι  τον περασμένο Οκτώβρη  επισκέφτηκε το συνεργείο αυτοκινήτων, που διατηρούσε ο τότε σύντροφος της Όλεγκ Στζεγκολίκιν, για να του ζητήσει να χωρίσουν.

Ο 33χρονος στο άκουσμα ότι δεν θέλει να είναι πια μαζί, αντέδρασε βίαια απειλώντας πως θα τη σκοτώσει. Στη συνέχεια της έβγαλε τα παπούτσια και  κάρφωσε τα πόδια και τα χέρια της σε ξύλινες τάβλες.

Δήλωσε εθελοντής στην Ουκρανία για να μην εκτίσει την ποινή 

Αφού την περιέλουσε με βενζίνη  της έβαλε φωτιά, και κάθισε να καπνίσει το τσιγάρο του, βλέποντας την να καίγεται. Τελικά, μετά από λίγα λεπτά πήρε έναν πυροσβεστήρα και έσβησε τις φλόγες, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς η 40χρονη υπέστη βαρύτατα εγκαύματα που  παραμορφώσαν το πρόσωπο της.

Ο 33χρονος δήλωσε εθελοντής στον πόλεμο της Ουκρανίας προκειμένου να αποφύγει να εκτίσει στη φυλακή την ποινή του. 

Ο δικηγόρος του εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση του δικαστηρίου υποστηρίζοντας ότι «τόσο στην ανάκριση όσο και στο δικαστήριο ο πελάτης μου έλεγε  πόσο την αγαπάει».

δίκηφωτιάεγκαύματαΡωσίαειδήσεις τώρα