Κόσμος|20.07.2024 15:43

Χαμός σε πτήση: Επιβάτες μέθυσαν και προκάλεσαν πανικό

Newsroom

Ατίθασοι επιβάτες προκάλεσαν χάος σε πτήση της Wizz Air, αφού ήπιαν και μέθυσαν μέσα σε πτήση, με το βίντεο με τα κατορθώματά τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως έγινε γνωστό, έφεραν δικό τους αλκοόλ στο αεροπλάνο και δεν πειθάρχησαν στις εντολές του προσωπικού, προκαλώντας φασαρία.

Τι συνέβη

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο μήνα σε μια πτήση από το Λονδίνο προς τη Λάρνακα της Κύπρου. Σε εικόνες, που κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης, φαίνεται μια μεθυσμένη γυναίκα να περιπλανιέται στους διαδρόμους και να βρίζει άλλους επιβάτες, ενώ τα μέλη του πληρώματος προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Σε άλλο σημείο, φαίνεται το ζευγάρι να κατεβάζει σαν νερό κουτάκια με μπύρα, τα οποία φέρεται να έφεραν από το σπίτι τους .

Αφού τους έγινε επανειλημμένα παρατήρηση πως απαγορεύεται να καταναλώνουν αλκοόλ που δεν έχει αγοραστεί στο αεροπλάνο, τελικά τους άλλαξαν θέσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Δεν ανεχόμαστε καμία επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα ή τους επιβάτες μας και θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους επιβάτες που βίωσαν οποιαδήποτε δυσφορία ως αποτέλεσμα του περιστατικού», δήλωσε εκπρόσωπος της Wizz Air.

αλκοόλεπιβάτεςπτήσηειδήσεις τώραWizz Air