Κόσμος|20.07.2024 17:46

Εξαφάνιση Μπεν στην Κω: Ώρες αγωνίας για την μητέρα του - Εξετάζεται το DNA Δανού που ισχυρίζεται ότι είναι ο μικρός

Newsroom

Τα αποτελέσματα του DNA που θα επιβεβαιώσουν αν ένας Δανός άνδρας είναι ο γιος της αναμένει με αγωνία η μητέρα του μικρού Μπεν που εξαφανίστηκε πριν 30χρονια στην Κω. Τα ίχνη του μικρού Μπεν χάθηκαν στις 24 Ιουλίου σε ηλικία 21 μηνών, ενώ έπαιζε έξω από μια κατεστραμμένη αγροικία.

Πιστεύει ότι ο γιος της είναι ακόμα ζωντανός

Ο άνδρας από τη Δανία ισχυρίζεται τώρα ότι οι παππούδες τον πήραν από το νησί και ότι αναπολεί ένα περιστατικό πριν από 25 χρόνια σε μια αγορά, όπου κάποιος τον φώναξε «Μπεν» και στη συνέχεια τον κράτησαν σε ένα τροχόσπιτο. Οι γονείς του από την άλλη αρνούνται τους ισχυρισμούς του.

Όπως σημείωσε στην Daily Mail: «Αυτός ο άντρας ψάχνει την πραγματική του οικογένεια και έδωσε στην αστυνομία της Δανίας δείγμα του DNA του…Σε 33 χρόνια είχαμε εκατοντάδες υποτιθέμενες θεάσεις, τις περισσότερες από τις οποίες παρακολουθήσαμε μόνοι μας τα προηγούμενα χρόνια».

Στις 23 Ιουλίου 2021, όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που απεικόνιζε πώς θα έμοιαζε ο Μπεν σε ηλικία 31 ετών, η κα Νίνταμ δήλωσε ότι δεν πίστευε στους ισχυρισμούς της αστυνομίας ότι ο γιος της μπορεί να είχε σκοτωθεί από ανασκαφέα.

Η αστυνομία είχε ερευνήσει την περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο Μπεν και είχε ανακαλύψει ένα σημείο όπου ένας ανασκαφέας είχε θάψει μπάζα. Ωστόσο, η κα Νίνταμ αμφισβήτησε αυτή την εκδοχή, λέγοντας ότι πίστευε πως ο γιος της ήταν ακόμα ζωντανός.

Η κα Νίνταμ έχει εκφράσει επανειλημμένα την πεποίθησή της ότι ο Μπεν απήχθη και ότι κρατείται κάπου ενάντια στη θέλησή του. Η έρευνα για την εξαφάνιση του Μπεν συνεχίζεται και η κα Νίνταμ ελπίζει ότι μια μέρα θα βρει τις απαντήσεις που αναζητά.

ειδήσεις τώραεξαφάνισητεστ DNAΜικρός ΜπενΜπεν