Κόσμος|22.07.2024 19:15

Καμάλα Χάρις: Η κληρονομιά των επιτευγμάτων του Μπάιντεν είναι απαράμιλλη

Newsroom

Στην κληρονομιά που αφήνει ο Τζο Μπάιντεν, στάθηκε υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις, στην πρώτη της ομιλία αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση δεύτερης θητείας στο Λευκό Οίκο.

«Ο πρόεδρός μας, ο Τζο Μπάιντεν, ήθελε να είναι εδώ σήμερα. Αισθάνεται πολύ καλύτερα και αναρρώνει γρήγορα και ανυπομονεί να επιστρέψει στο δρόμο. Και ήθελα να πω λίγα λόγια για τον πρόεδρό μας. Η κληρονομιά των επιτευγμάτων του Τζο Μπάιντεν τα τελευταία τρία χρόνια είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη ιστορία», είπε ο Χάρις, προκαλώντας το χειροκρότημα του πλήθους.

Η Χάρις συνέχισε: «Πρωτογνώρισα τον πρόεδρο Μπάιντεν μέσω του γιου του Μπό. Δουλέψαμε μαζί ως γενικοί εισαγγελείς στις πολιτείες μας και τότε, ο Beau μου έλεγε συχνά ιστορίες για τον πατέρα του. Μιλούσε για το είδος του πατέρα και το είδος του ανθρώπου που είναι ο Τζο Μπάιντεν».

«Οι ιδιότητες που ο Μπο εκτιμούσε στον πατέρα του είναι οι ίδιες ιδιότητες που βλέπω καθημερινά στον πρόεδρό μας, την ειλικρίνεια, την ακεραιότητά του, τη δέσμευσή του στην πίστη του και την οικογένειά του, τη μεγάλη του καρδιά και την αγάπη του, τη βαθιά του αγάπη για τη χώρα μας. Και είμαι από πρώτο χέρι μάρτυρας ότι κάθε μέρα ο πρόεδρός μας, ο Τζο Μπάιντεν, αγωνίζεται για τον αμερικανικό λαό και είμαστε βαθιά, βαθιά ευγνώμονες για την υπηρεσία του στο έθνος μας.

Κάμαλα Χάριςεκλογές ΗΠΑΤζο ΜπάιντενΗΠΑειδήσεις τώρα