Κόσμος|28.07.2024 20:56

Βρετανία: Ανατροπή στον ξυλοδαρμό άνδρα από αστυνομικό - Βίντεο δείχνουν επίθεση σε αστυνομικούς νωρίτερα

Newsroom

Εξελίξεις αναμένονται σχετικά με το περιστατικό βίας ενάντια σε έναν άνδρα στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ από αστυνομικό που προκάλεσε μεγάλο σάλο στη Μεγάλη Βρετανία.

Nέα πλάνα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αλλάζουν το τοπίο σχετικά με το πώς οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν τέτοιας μορφής βία ενάντια στον άνδρα.

Θυμίζουμε πως για το περιστατικό έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα: τα δύο για επίθεση κατά αστυνομικού οργάνου και παρεμπόδιση της αστυνομίας και δύο για συμμετοχή σε συμπλοκή.

Προηγήθηκε επίθεση σε γυναίκες αστυνομικούς;

Τα νέα πλάνα από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ δείχνουν έναν άνδρα να φαίνεται να γρονθοκοπεί δύο γυναίκες αστυνομικούς στο έδαφος - λίγα λεπτά πριν ένας άλλος αστυνομικός «κλωτσήσει και πατήσει το κεφάλι ενός άνδρα».

Συγκεκριμένα, βίντεο δείχνει τους τρεις αστυνομικούς να πλησιάζουν έναν από τους νεαρούς άνδρες καθώς χρησιμοποιούσε ένα μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων μέσα σε ένα χώρο στάθμευσης στον πολυσύχναστο τερματικό σταθμό 2 του αεροδρομίου, πριν προσπαθήσουν να τον περιορίσουν. Λίγο αργότερα και χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος, ξεσπά καυγάς - με έναν άλλο άνδρα να αρπάζει έναν από τους αστυνομικούς και να ξεσπούν δύο καυγάδες με γροθιές και από τις δύο πλευρές.

Χτυπήματα στις γυναίκες

Μια γυναίκα προσπαθεί να συγκρατήσει έναν από τους άνδρες και φαίνεται να χτυπάει στο πάτωμα του αεροδρομίου. Την ίδια στιγμή οι δύο γυναίκες αστυνομικοί πετάγονται αφού αμφότερες δέχονται χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπό τους. Ο άνδρας που αρχικά περιορίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις επιστρέφει για να βοηθήσει τον άνδρα που ήρθε να τον βοηθήσει, καταφέρνοντας χτυπήματα στο κεφάλι του και παλεύοντας μαζί του στο πάτωμα.

επίθεσηΒρετανίααεροδρόμιοειδήσειςαστυνομικόςειδήσεις τώρα