Κόσμος|31.07.2024 04:00

Ομάδα γυναικών ντετέκτιβ σας βοηθάει να πιάσετε τον άπιστο σύντροφο σας στο άψε σβήσε - Πώς τα καταφέρνουν

Newsroom

Μια ομάδα γυναικών, που είναι ευρέως γνωστές ως Phoenix Squad, χρησιμοποιούν τις κατασκοπευτικές τους ικανότητες για να πιάσουν «άπιστους» και «άπιστες».

Η Phoenix Squad δραστηριοποιείται στο Περού εδώ και 20 χρόνια και έχει καταφέρει να λύσει περισσότερες από 10.000 υποθέσεις. Αν και η ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες, αναλαμβάνει υποθέσεις που αφορούν και τα δύο φύλα.

«Αποφάσισα να φτιάξω τη δική μου ομάδα ντετέκτιβ, αποτελούμενη μόνο από γυναίκες, επειδή συνειδητοποίησα ότι είναι πιο αποτελεσματικές. Μπορούν πιο εύκολα να καμουφλαριστούν και είναι πιο γρήγορες στην επίλυση προβλημάτων», εξήγησε η ιδρύτρια του Phoenix Squad, Τζέσικα Μελίνα.

Τελικά, ποιος είναι πιο άπιστος;

Η ομάδα καλείται να συνδράμει κυρίως σε υποθέσεις που υπάρχει δικαστική διαμάχη είτε για τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού είτε για την κηδεμονία των παιδιών.

Όπως λέει η ντετέκτιβ Άντα Χιστόζα είναι όχι μόνο αποτελεσματικές αλλά και γρήγορες καθώς τους παίρνει μόλις 4 ώρες για να λύσουν μία υπόθεση.

Πάντως τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει τα τελευταία 20 χρονιά ανατρέπουν την πεποίθηση ότι οι άνδρες είναι πιο άπιστοι από τις γυναίκες, καθώς όπως εξηγεί η Άννα Ροντρίγκεζ το 70% των υποθέσεων που έχουν διαχειριστεί είχαν ως πρωταγωνίστριες γυναίκες που απατούσαν τον σύντροφο τους. 

απιστίαντετέκτιβειδήσεις τώραΠερού