Κόσμος|01.08.2024 08:18

«Με έδεσε ο άνδρας μου και είπε ότι θα πεθάνω εκεί» - Το σημείωμα της Αμερικανίδας που βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ζούγκλα της Ινδίας

Newsroom

Φρίκη προκαλεί η ιστορία της 50χρονης Αμερικανίδας, Λαλίτα Κάγι Κουμάρ, που βρέθηκε δεμένη σε ζούγκλα της Ινδίας ενώ βρισκόταν έναν βήμα πριν τον θάνατο. 

Η γυναίκα που υπέστη απερίγραπτη κακοποίηση εντοπίστηκε από ένα βοσκό το Σάββατο μέσα στη ζούγκλα σε χωριό το οποίο βρίσκεται περίπου 450 χιλιόμετρα από το Μουμπάι. Άκουσε τις κραυγές βοήθειας που έβγαζε και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Δεν μπορούσε να μιλήσει

Η 50χρονη βρέθηκε δεμένη με μια σιδερένια αλυσίδα. Το δεξί της πόδι ήταν πρησμένο από την αλυσίδα ενώ ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένη και δεν είχε φάει για ημέρες. Από την αδυναμία της δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη και δεν ήταν σε θέση να δώσει καμία πληροφορία στις αρχές.

Μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε χειρόγραφο σημείωμα κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι την έδεσε στο δάσος και την παράτησε εκεί για ημέρες, κατά πληροφορίες έπειτα από μια διαμάχη που είχαν στο σπίτι τους.

Το σημείωμά της

Όπως έγραφε η γυναίκα: «Θέλω τροφή ενδοφλέβια. 40 ημέρες χωρίς φαγητό και νερό. Σύζυγος με έδεσε σε δέντρο στο δάσος και είπε ότι θα πεθάνω εκεί». Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι ινδικές αρχές επιρρίπτουν ευθύνες στο σύζυγό της ενώ αναζητούν ακόμη στοιχεία για τις επαφές της τους τελευταίους μήνες. Πάντως, η αστυνομία αμφιβάλλει ότι η γυναίκα ήταν στο δάσος για 40 ημέρες, εκτιμώντας ότι ήταν πολύ λιγότερες.

ειδήσειςζούγκλαΙνδίαειδήσεις τώρα