Κόσμος|06.08.2024 13:08

Σταρ του TikTok θρηνεί τον θάνατο της 5 εβδομάδων κόρης του - «Έχω χύσει όλα μου τα δάκρυα, δεν το εύχομαι σε κανέναν αυτό»

Newsroom

Τον χαμό της 5 μόλις εβδομάδων κόρης του θρηνεί ο σταρ του TikTok, David Allen, ανακοινώνοντας με σπαρακτικό τρόπο τον θάνατο της νεογέννητης κόρης του.

Όπως αναφέρει το TMZ, το βρέφος πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα.

Ο influencer, γνωστός ως "ToTouchAnEmu" μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους πως η μικρή Lily Grace, πέθανε στις 27 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον David, η Lily Grace πέθανε τα μεσάνυχτα της περασμένης εβδομάδας αλλά περίμενε να ανακοινώσει την είδηση δημόσια καθώς πάλευε να επεξεργαστεί την απώλεια.

Το σπαρακτικό του μήνυμα 

«Έχω χύσει όλα τα δάκρυα μου. Δεν είναι εύκολο. Δεν το εύχομαι σε κανέναν». «Δεν ξέρω καν τι να πω. Περίμενα μια εβδομάδα για να το αναφέρω, γιατί δεν ήξερα πώς να μιλήσω γι’ αυτό», είπε. «Οπότε ναι, δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να πω. Απλά ήθελα να το βγάλω προς τα έξω, υποθέτω», σημείωσε.

 

Ο Allen, ο οποίος έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια followers στο TikTok, ενθάρρυνε τους θαυμαστές του να κάνουν δωρεά στο Children’s Medical Center Dallas ή «απλά πηγαίνετε να αγκαλιάσετε τα μικρά σας, αγκαλιάστε τα σφιχτά για μένα».

ειδήσεις τώραθάνατοςβρέφοςTikTokμωρό