Κόσμος|09.08.2024 09:29

Εκλογές ΗΠΑ: Καμάλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν σε ντιμπέιτ στις 10 Σεπτεμβρίου

Newsroom

Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και Καμάλα Χάρις συμφώνησαν για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ στο ABC στις 10 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο: «Το ABC News θα φιλοξενήσει τους υποψηφίους των προεδρικών εκλογών για να συζητήσουν στις 10 Σεπτεμβρίου. Η αντιπρόεδρος Χάρις και ο πρώην πρόεδρος Τραμπ επιβεβαίωσαν αμφότεροι ότι θα παραστούν στο ντιμπέιτ του ABC».

Ανυπομονούν και οι δύο για το ντιμπέιτ 

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο Τραμπ δήλωσε ότι «ανυπομονεί» να συζητήσει με την Χάρις  και ότι είχε συμφωνήσει για τις επερχόμενες ημερομηνίες με το Fox News, το ABC και το NBC.

Ένας ανώτερος σύμβουλος του Τραμπ και μια πηγή του ABC που γνωρίζει το θέμα ανέφερα, σύμφωνα με το CNN,  ότι οι ημερομηνίες στις οποίες έχει συμφωνήσει ο Τραμπ με τα δίκτυα είναι: 4 Σεπτεμβρίου με το Fox News, 10 Σεπτεμβρίου με το ABC και 25 Σεπτεμβρίου με το NBC.

Και η Καμάλα Χάρις, η οποία είχε συμφωνήσει στο ντιμπέιτ του ABC, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της, δηλώντας ότι είναι ανοιχτή να συζητήσει και άλλη τηλεμαχία με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της. «Χαίρομαι που τελικά συμφώνησε σε ένα ντιμπέιτ στις 10 Σεπτεμβρίου. Ανυπομονώ γι' αυτό και ελπίζω να εμφανιστεί», δήλωσε η Χάρις σε δημοσιογράφους.

ειδήσεις τώραΝτόναλντ ΤραμπΚάμαλα ΧάριςΗΠΑντιμπέιτεκλογές ΗΠΑ