Κόσμος|14.08.2024 12:00

Σοκαριστικό τροχαίο στο Τέξας: Νήπια εκσφενδονίστηκαν κατά τη σύγκρουση - Δείτε βίντεο

Newsroom

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας την περασμένη Κυριακή, όταν τζιπ συγκρούστηκε με άλλο όχημα με αποτέλεσμα δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 1 και 4 ετών, να εκσφενδονιστούν στον δρόμο. Ευτυχώς, και τα δυο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Ειδικότερα, όπως καταγράφεται σε που ανήρτησε ο Βίκτορ Κόρντοβα, ο οποίος επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά, τα δύο νήπια με πάνες είναι ξαπλωμένα στον αυτοκινητόδρομο I-10 με δυο άντρες να τρέχουν προς το μέρος τους. Στην αρχή ο Κόρντοβα φοβήθηκε πως τα παιδιά είχαν σκοτωθεί, ωστόσο σύντομα ησύχασε βλέποντάς τα νήπια να κινούνται, αν και τρομοκρατημένα. Ευτυχώς, κανένα από τα διερχόμενα αμάξια δεν χτύπησε τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου παραμένουν μέχρι σήμερα.

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι η έρευνα για το περιστατικό δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του 25χρονου πατέρα, επειδή δεν είχε φροντίσει να κάθονται τα παιδιά του σε ειδικό, εγκεκριμένο καρεκλάκι για το αυτοκίνητο.

ειδήσεις τώραΗΠΑτροχαίο ατύχημαΤέξας