Κόσμος|17.08.2024 07:31

Βρετανία: Σκοτώθηκε επειδή μπλέχτηκαν στις ρόδες του ποδηλάτου του δύο γάτες που μάλωναν

Newsroom

Ενα τραγικό συμβάν εξελίχθηκε στη Βρετανία όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν δύο γάτες που μάλωναν μπλέχτηκαν στο ποδήλατο του με αποτέλεσμα να έχει μία άσχημη πτώση και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Κρίστιαν Ρίβς από την πόλη Ράγκμπι, στο Γουόρικσαιρ της Βρετανίας, γράφει το Skynews, τραυματίστηκε σοβαρότατα στο κεφάλι μετά το ατύχημα στις 30 Ιουλίου 2024 με το ποδήλατό του, ενώ πήγαινε στη δουλειά του.

Τι δήλωσε ο γιος του

Γράφοντας στο GoFundMe, ο γιος του Ντομινίκ Ριβς δήλωσε ότι ο πατέρας του μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο και «έδωσε πολύ σκληρή μάχη» μετά από επέμβαση για να μειωθεί η πίεση στον εγκέφαλό του. Ωστόσο, όταν δεν ανταποκρίθηκε όπως ήλπιζε στη φαρμακευτική αγωγή, πέθανε λίγες μέρες μετά στις 5 Αυγούστου.

Ο Ντομινίκ είπε ότι ο 52χρονος πατέρας του, εκείνη την ημέρα δεν φορούσε κράνος. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Birmingham Mail: «Είναι δύσκολο να πω γιατί θέλω τον πατέρα μου πίσω, αλλά οι τραυματισμοί του θα μπορούσαν να είχαν μειωθεί ή να ήταν εντελώς καλά αν φορούσε κράνος. Γι’ αυτό φορέστε ένα καταραμένο κράνος».

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος από ένα κοντινό γκαράζ φέρεται να έδειξαν ότι δύο γάτες είχαν κόψει το δρόμο του.

Βρετανίαποδήλατογάτες