Κόσμος|19.08.2024 13:41

Φρίκη στη Βρετανία: Σκότωσε τη σύζυγο του κι έπειτα ασέλγησε στο άψυχο σώμα της

Newsroom

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί νεαρός από το Κεντ που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγο του κι έπειτα ασέλγησε στο άψυχο κορμί της.

Λίγο μετά τις 7.00 το πρωί η αστυνομία έλαβε κλήση για περίεργους θορύβους από το διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι στο Ντράτφορντ.
Μπαίνοντας στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα που έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.  Για την υπόθεση ασκήθηκαν κατηγορίες σε βάρος του 20χρονου Ernestas Juska.

«Δεν περιμένεις να συμβεί δίπλα σου»

«Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο στην πόρτα σου. Είναι μεγάλο γεγονός. Νομίζω ότι η αστυνομία θα είναι εδώ όλη την ημέρα. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αναστάτωση», δήλωσε γείτονάς του ζευγαριού.

«Φορούσαν μπλε γάντια και λευκές στολές. Υπάρχουν γύρω στους έξι ερευνητές εκεί. Δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά περιπολικά να κατεβαίνουν το λόφο. Γεννήθηκα στο Ντάρτφορντ και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», πρόσθεσε άλλος.

«Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα εδώ γύρω. Το βλέπεις στις ειδήσεις αλλά ποτέ δεν περιμένεις να συμβεί δίπλα σου», σχολίασε τρίτος γείτονας.

Βρετανίαειδήσεις τώραδολοφονίανεκρός