Κόσμος | 21.08.2024 18:19

Σικελία: Τέσσερις σοροί στο ναυάγιο - Οι δύο ανήκουν στον Μάικ Λιντς και στην κόρη του

Newsroom

Ακόμα δύο σοροί βρέθηκαν μέσα στο ναυάγιο του σκάφους Bayesian που βυθίστηκε στη Σικελία, όπως επιβεβαίωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Σικελίας στο BBC. Νωρίτερα, εντοπίστηκαν άλλες δύο σοροί μέσα στο βυθισμένο σκάφος και πλέον έχουν μεταφερθεί στην ξηρά.

Εντοπίστηκαν οι σοροί του Μάικ Λιντς και της κόρης του

Σύμφωνα με την Telegraph, δύο πτώματα που ανασύρθηκαν από το κουφάρι του βυθισμένου σκάφους επιβεβαιώθηκε ότι ανήκουν στον μεγιστάνα Mike Lynch και στην κόρη του Hannah.

Αυτό σημαίνει ότι αυτή την ώρα δύο επιβάτες, που επέβαιναν στο σκάφος όταν βυθίστηκε τη Δευτέρα, παραμένουν αγνοούμενοι, με τις έρευνες να συνεχίζονται. Τα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε μία από τις καμπίνες του πλοίου ανάμεσα σε στρώματα.

«Συλληπητήρια στις οικογένειες»

Ο γενικός διευθυντής πολιτικής προστασίας της Σικελίας Salvo Cocina δήλωσε στην Telegraph ότι τα δύο πτώματα που βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα, ανασύρονται από τους δύτες. «Εκ μέρους του εαυτού μου και των συναδέλφων μου, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων και να τους εκφράσω τα συλλυπητήριά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε ο ίδιος.

Ομάδες δυτών εθεάθησαν νωρίτερα να μεταφέρουν μια πράσινη σακούλα πτώματος πίσω στο λιμάνι του Πορτικέλο, όπου περίμεναν δεκάδες στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του μάγειρα του σκάφους, Ρεκάλντο Τόμας, εντοπίστηκε λίγο μετά τη βύθιση του σκάφους. 

Σικελίαναυάγιονεκροίειδήσεις τώρα