Κόσμος|23.08.2024 17:31

Ναυάγιο στη Σικελία: Σε σοκ η οικογένεια Λιντς - «Είμαστε συντετριμμένοι»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Ερευνες για το ναυάγιο στη Σικελία (AP)

Η οικογένεια του βρετανού μεγιστάνα της τεχνολογίας Μάικ Λιντς είναι συντετριμμένη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δηλώνει εκπρόσωπος της οικογένειας σε ανακοίνωση, καθώς η επιχείρηση έρευνας στο ναυάγιο ολοκληρώθηκε σήμερα με την ανεύρεση της σορού της Χάνα Λιντς.

«Η οικογένεια Λιντς είναι συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ. Τους συμπαραστέκονται συγγενείς και φίλοι», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου της οικογένειας, έπειτα από την εύρευση της σορού της 18χρονης κόρης του Μάικ Λιντς, Χάνα, η οποία είναι η τελευταία αγνοούμενη, με τον τελικό απολογισμό της τραγωδίας να είναι επτά νεκροί.

Η έκκληση της οικογενείας

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της οικογένειας: «Οι σκέψεις τους βρίσκονται σε αυτούς που επλήγησαν από την τραγωδία. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ειλικρινά την ιταλική ακτοφυλακή, τις υπηρεσίες επείγουσας αρωγής και όσους βοήθησαν στην επιχείρηση διάσωσης. Η μόνη τους επιθυμία τώρα είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους σε αυτήν την ώρα της απερίγραπτης οδύνης».

Πού βρέθηκε η σορός της 18χρονης

Η σορός της Χάνα βρέθηκε στο εσωτερικό του σκάφους, παγιδευμένη σε μία από τις καμπίνες του ιστιοφόρου, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Θυμίζουμε πως στο γιοτ επέβαιναν 22 άτομα τη στιγμή της βύθισης: 15 διασώθηκαν λίγο μετά την τραγωδία, ενώ οι υπόλοιποι κηρύχθηκαν αγνοούμενοι. Υπενθυμίζεται ότι ιδιοκτήτης του σκάφους ήταν ο Μάικ Λιντς, μαζί με την σύζυγό του Άντζελα Μπακάρες, η οποία επέζησε.

ναυάγιοΣικελίαειδήσειςειδήσεις τώρα