Κόσμος|03.09.2024 11:38

Σοκ στις ΗΠΑ: 10χρονος ομολόγησε πως δολοφόνησε πρώην δήμαρχο της Λουιζιάνα και την κόρη του

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ομολογία ενός 10χρονου αγοριού πως πυροβόλησε και σκότωσε έναν πρώην δήμαρχο της Λουιζιάνα και την 31χρονη κόρη του.

Ο 82χρονος Τζο Κορνέλιους και η 31χρονη Κίσα Μάιλς, βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Κυριακής στο σπίτι τους. Ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής δήλωσε πως το αγόρι ως συγγενή του Κορνέλιους, αλλά αρνήθηκε να δώσει πρόσθετες λεπτομέρειες και δήλωσε ότι οι αρχές δεν έχουν προσδιορίσει το κίνητρο.

«Η πόλη μας έχει υποστεί σοκ. Πώς μπορεί ένα 10χρονο παιδί να διαπράξει κάτι τόσο κακόβουλο;», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Με δύο όπλα διέπραξε το έγκλημα ο 10χρονος

Το αγόρι κρατείται για δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού, ενώ τα θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία ο 10χρονος χρησιμοποίησε δύο πιστόλια για το αποτρόπαιο έγκλημα και άδειασε τους γεμιστήρες στα θύματα.

Ένα 6χρονο παιδί που βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή των πυροβολισμών δεν τραυματίστηκε.

Ο 10χρονος έδωσε αρχικά διαφορετική εξήγηση για τους θανάτους, αλλά μέχρι το απόγευμα της Κυριακής είχε ομολογήσει τους πυροβολισμούς. Η γιαγιά του ήταν μαζί του την ώρα της ομολογίας.

Άγριο τσακωμό άκουσαν οι γείτονες 

Οι γείτονες δήλωσαν στο KSLA-TV ότι άκουσαν τον ηλικιωμένο και το αγόρι να τσακώνονται για χρεώσεις που έγιναν σε πιστωτική κάρτα για βιντεοπαιχνίδια, και έπειτα άκουσαν μπαράζ πυροβολισμών.

θάνατοιΗΠΑδολοφονίαανήλικοςΛουιζιάνα