Κόσμος|06.09.2024 12:35

Τρόμος για γυναίκα στη Φλόριντα: Πήγε να την απαγάγει έξω από σούπερ μάρκετ - «Θα σου κόψω τον λαιμό»

Newsroom

Τον γύρο της Αμερικής κάνει η είδηση με τον εφιάλτη που έζησε μια γυναίκα στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν άγνωστος επιχείρησε να την απαγάγει.

Η Veronica Jones είχε μόλις τελειώσει τα ψώνια της και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό της όταν συνέβη το περιστατικό. «Ξαφνικά, κάποιος με άρπαξε», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή νόμιζε ότι ήταν κάποιος που ίσως γνώριζε και προσπαθούσε να της κάνει φάρσα.

«Συνέχισε να με σπρώχνει, ήμουν καρφωμένη στο αυτοκίνητό μου, συνέχισε να με σπρώχνει προς το πορτμπαγκάζ μου, καθώς ταυτόχρονα τραβούσε την τσάντα μου». Ο ύποπτος, που αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία καθώς πρόκειται για τον 54χρονο Juan Perez, απαίτησε να δώσει την τσάντα και τα μετρητά της.

«Θα σου κόψω τον λαιμό»

Η Jones είπε ότι «πάλευε» να κρατήσει την τσάντα της. Ωστόσο, γρήγορα κατάλαβε ότι ο δράστης ήταν αποφασισμένος να γίνει βίαιος όταν της έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και την απείλησε με τη ζωή της.  «Στη συνέχεια έβαλε κάτι στο λαιμό μου, το οποίο μου είπε ότι αν δεν σταματήσεις, θα σου κόψω το λαιμό».

Ο Perez συνέχισε να την σπρώχνει μέσα στο φορτηγό του, με τη λεπίδα ακόμα πιεσμένη στο λαιμό της, με αποτέλεσμα η Jones να πανικοβληθεί. Η Jones είπε ότι «άρχισε να φωνάζει» για βοήθεια, αλλά οι κραυγές της δεν ακουόντουσαν, καθώς ο επίδοξος απαγωγέας έσπρωξε ένα γάντι στο λαιμό της.

Η στιγμή της λύτρωσης

Ευτυχώς για την Jones, μια κάτοικος της περιοχής αντιλήφτηκε τι συνέβη και έσπευσε για βοήθεια. «Με άκουσε να λέω βοήθεια, οπότε βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε να τον τρομάξει». Η κάτοικος είπε αργότερα στις αστυνομικές αρχές ότι είδε τα «πόδια του θύματος να πετάγονται έξω από το πορτμπαγκάζ» και τον ύποπτο να προσπαθεί να την σπρώξει μέσα.

Η σύλληψη του δράστη

Η αστυνομία συνέλαβε τον Perez την επόμενη ημέρα. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης και ο υπεύθυνος επιτήρησης τον επιβεβαίωσε ως δράστη από τα στιγμιότυπα από τις κάμερες ασφαλείας του σουπερ μάρκετ όπου έγινε η απόπειρα απαγωγής.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε ενώπιον δικαστή και κατηγορήθηκε για απόπειρα απαγωγής, ένοπλη ληστεία με φονικό όπλο, βαριά σωματική βλάβη με φονικό όπλο και σωματική βλάβη, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο.

Κρατείται στη φυλακή της κομητείας Όραντζ χωρίς εγγύηση. Ο Perez αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 10 Σεπτεμβρίου. Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικο.

Φλόριντααπαγωγήειδήσειςαπόπειρα απαγωγήςειδήσεις τώρα