Κόσμος|10.09.2024 09:19

Αιματηρό γαμήλιο γλέντι στις ΗΠΑ: Νιόπαντρο ζευγάρι τσακώθηκε με τον κουμπάρο και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο

Newsroom

Γαμήλιο γλέντι ζευγαριού μετατράπηκε σε τόπο εγκλήματος στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν το νιόπαντρο ζευγάρι τσακώθηκε με τον κουμπάρο και ύστερα έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω του και τον σκότωσε.

Τον πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη

Ειδικότερα, ο 22χρονος Τζέιμς Σάιρα οδηγούσε ένα SUV με την κατά έναν χρόνο νεότερη σύζυγό του, Σαβάνα Κόλιερ, στη θέση του συνοδηγού όταν έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον κουμπάρο τους, Τέρι Τέιλορ Τζούνιορ στις 30 Αυγούστου, ο οποίος σκοτώθηκε.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έχω δει άτομα να πατάνε ανθρώπους με τα αυτοκίνητά τους, αλλά όχι τόσο σύντομα μετά από μια γαμήλια τελετή», δήλωσε ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Λέιτον.

Σύμφωνα με την αστυνομία είχε προηγηθεί καυγάς των νεόνυμφων με τον κουμπάρο τους μετά το γαμήλιο γλέντι, αλλά δεν αναφέρθηκε τι πυροδότησε τη διαμάχη.

Ο κουμπάρος περίμενε να γίνει για τέταρτη φορά πατέρας καθώς η αρραβωνιαστικιά του, Νίκι Ρόμπινσον, ήταν έγκυος. «Προσπαθούμε να του εξασφαλίσουμε την κηδεία που επιθυμούσε και του αξίζει. Ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος, που τον αγαπούσαν πολλά άτομα. Ήταν εντελώς απρόσμενο και πολλές ζωές επηρεάζονται από την απώλειά του», σχολίασε η Ρόμπινσον.

ΗΠΑδολοφονίαγάμοςγλέντιειδήσεις τώρα