Κόσμος|10.09.2024 16:21

Γαλλία: Στο νοσοκομείο ο σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό που τη νάρκωνε για να τη βιάζουν - Απών για δεύτερη μέρα από την δίκη

Newsroom

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 71χρονος που έχει σοκάρει τη Γαλλία και κατηγορείται ότι νάρκωνε τη γυναίκα του και καλούσε δεκάδες αγνώστους να τη βιάσουν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του εισήχθη το μεσημέρι της Τρίτης (10/9)  στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και θεραπεία.

Ο Ντομινίκ Πελικό επρόκειτο να καταθέσει αργότερα μέσα στην ημέρα, αλλά ο δικαστής του ζήτησε να υποβληθεί πρώτα σε ιατρικές εξετάσεις.

«Ο Πελικό δεν προσπαθεί να αποφύγει τη δίκη και δεν θα το πράξει», τόνισε η δικηγόρος του, Μπεατρίς Ζαβαρό, προσθέτοντας ότι ο πελάτης της άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης της ουροδόχου κύστης ή κολικού την Παρασκευή.

«Παραδέχεται τα εγκλήματά του»

Μαζί με τον 71χρονο άλλοι 50 άνδρες κατηγορούνται επίσης, ότι επί μία δεκαετία, είχαν βιάσει τη γυναίκα αφότου εκείνη έχανε τις αισθήσεις της, λόγω χορήγησης ναρκωτικών. Η Ζαβαρό ανέφερε στα γαλλικά Μέσα ότι ο Πελικό παραδέχεται τα εγκλήματά του. Κάποιοι από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, όλων των ηλικιών και κοινωνικών στρωμάτων, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, έχουν επίσης παραδεχθεί την ενοχή τους. Ο καθένας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών εάν κριθεί ένοχος.

δίκηνοσοκομείοΓαλλίαβιασμόςειδήσειςειδήσεις τώρα