Κόσμος|19.09.2024 18:30

Μελάνια Τραμπ: Υπερασπίστηκε τις γυμνές φωτογραφίσεις της - Όλα όσα είπε

Newsroom

Η Μελάνια Τραμπ είχε εργαστεί στο παρελθόν ως μοντέλο και είχε συμμετάσχει σε γυμνές φωτογραφήσεις, για τις οποίες δηλώνει ότι δεν αισθάνεται καμία αμηχανία.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε ένα βίντεο στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), όπου υπερασπίζεται τη δουλειά της ως πρώην γυμνό μοντέλο, λίγους μήνες πριν από τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές.

Σε αυτό το πλαίσιο, χαρακτήρισε την προηγούμενη επαγγελματική της δραστηριότητα ως «μια γιορτή της ανθρώπινης ύπαρξης».

«Πρέπει να τιμάμε το σώμα μας και να ενστερνιζόμαστε τη διαχρονική παράδοση της τέχνης ως ισχυρό μέσο αυτοέκφρασης», αναφέρει η 54χρονη Μελάνια στο βίντεο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Μελάνια αναρωτιέται σχετικά με τις επικρίσεις που έχει δεχτεί για τις γυμνές φωτογραφήσεις της, ενώ εικόνες από κλασικά έργα ζωγραφικής και γλυπτά εμφανίζονται στην οθόνη.

«Έχουμε πλέον χάσει την ικανότητα να εκτιμήσουμε την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος;», λέει χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρώην προέδρου.

Το βίντεο, διάρκειας 45 δευτερολέπτων, αποτελεί μέρος μιας προωθητικής καμπάνιας για τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Melania», τα οποία θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο.

 

Το γραφείο της, όταν ανακοίνωσε την έκδοση του βιβλίου, το περιέγραψε ως «μια δυνατή και εμπνευσμένη ιστορία μιας γυναίκας που δημιούργησε τη δική της πορεία, ξεπέρασε τις δυσκολίες και ανέδειξε την προσωπική της αριστεία».

εκλογές ΗΠΑΝτόναλντ ΤραμπΗΠΑΜελάνια Τραμπειδήσεις τώρα