Κόσμος|20.09.2024 09:33

«Εγώ πουλάω φωτογραφίες του στήθους μου, και εκείνος American dream»: Μοντέλο του OnlyFans κάνει καμπάνια «Tits for Trump»

Newsroom

Μεγάλη θαυμάστρια του Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα μοντέλο του OnlyFans, η οποία έδειξε έμπρακτα τον θαυμασμό της σε συγκέντρωση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, καθώς σήκωσε την μπλούζα της και επέδειξε το στήθος της,

Η 26χρονη Άβα Λουίζ έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων που ονομάζει «Tits for Trump».

Σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φαίνεται η 26χρονη, σε συγκέντρωση του Τραμπ στο Λονγ Άιλαντ ξεκίνησε να χοροπηδά ημίγυμνη ανάμεσα στο πλήθος. Βέβαια, ήταν μακριά από τον πρώην πρόεδρο, ο οποίος είναι απίθανο να είδε την επίδειξή της.

Την απομάκρυναν από τον χώρο 

Ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί φάνηκε να εκτιμούν την χειρονομία της, ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο πλήθος απομάκρυνε αμέσως την Άβα και τον φίλο της από τις θέσεις τους, σύμφωνα με την New York Post.

«Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να με συλλάβουν» υποστήριξε η ίδια, προσθέτοντας ότι η αστυνομία «ήταν πολύ θυμωμένη» για την κίνησή της.

«Αφού έφυγα, δώρισα χρήματα στον Τραμπ για όλη την ταλαιπωρία που προκάλεσα!» δήλωσε η Άβα.

«Tits for Trump»

Τους τελευταίους μήνες, χρησιμοποιεί το OnlyFans της για να συγκεντρώσει χρήματα για τον Τραμπ, δήλωσε την Πέμπτη. «Βγάζω 100 χιλ. το μήνα τώρα και προσπαθώ να βγάλω 500 χιλ. από το περιεχόμενό μου με θέμα τον Τραμπ για να τα δώσω στον Ντόναλντ», δήλωσε στην Post.

 

«Ονομάζεται Tits for Trump», είπε για την καμπάνια του. Η Άβα είπε ότι υποστηρίζει τον Τραμπ λόγω των κοινών επιχειρηματικών αξιών τους. «Ο Τραμπ ήταν επιχειρηματίας, είμαι επιχειρηματίας, τον καταλαβαίνω», εξήγησε.

 

«Εγώ πουλάω φωτογραφίες με το στήθος μου, αυτός πουλάει το αμερικανικό όνειρο. Ταυτίζομαι μαζί του σε αυτό το επίπεδο», είπε ακόμη.

 

OnlyFansμοντέλοΝτόναλντ Τραμπειδήσεις τώραΗΠΑ