Κόσμος|26.09.2024 16:28

Γυναίκα έμαθε ότι έχει καρκίνο από τσίμπημα αράχνης - Η απίστευτη ιστορία

Newsroom

Σωτήριο αποδείχθηκε το τσίμπημα αράχνης για 54χρονη από την Οκλαχόμα, καθώς τη βοήθησε να ανακαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο.

Η Σαμπρίνα Τζόουνς για μέρες αφότου την τσίμπησε η αράχνη, ένιωθε ένα επίμονο «κάψιμο» στο πίσω μέρος του ποδιού της κι έτσι αποφάσισε να επισκεφθεί τα επείγοντα.

Οι γιατροί της πρότειναν να κάνει ακτινογραφία, η οποία αποκάλυψε κάτι που δεν περίμενε: είχε καρκίνο, τρίτου σταδίου στα νεφρά  και όγκο σε μέγεθος μπάλας του μπέιζμπολ κοντά στο δεξί της νεφρό.

«Δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα»

Η πρώην έφεδρος του Πολεμικού Ναυτικού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου και τώρα είναι σε αναμονή για να μάθει, αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε περαιτέρω θεραπείες. Η ίδια σημείωσε ότι δεν είχε κανένα σύμπτωμα κι ότι περίμενε να μάθε αν η αράχνη ήταν δηλητηριώδης.

«Περίμενα να μάθω αν ήταν καφέ ερημική αράχνη ή όχι. Δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα, κανένα. Σοκαρίστικα.», είπε χαρακτηριστικά. «Πιστεύω στον Θεό, οπότε δεν ανησυχούσα είτε θα θεραπευόμουν είτε θα ήμουν στον ουρανό», συμπλήρωσε.

Η  Σαμπρίνα Τζόουνς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην αράχνη, λέγοντας ότι, αν δεν την είχε τσιμπήσει, ίσως να μην είχε μάθει ποτέ ότι είχε καρκίνο.

ειδήσεις τώρααράχνηκαρκίνος