Κόσμος|02.10.2024 06:00

Λας Βέγκας: Γυμνό ομοίωμα του Τραμπ εμφανίστηκε στη Νεβάδα - Αντιδράσεις από τους Ρεπουμπλικανούς

Newsroom

Αντιδράσεις ξεσήκωσε γυμνό ομοίωμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Ντόναλτ Τραμπ, που ανεγέρθηκε στο Λας Βέγκας.

Το 13 μέτρων ομοίωμα του Τραμπ δέσποζε σε μικρή απόσταση από τον δρόμο Love's Travel Stop, κάνοντας εκατοντάδες ταξιδιώτες, που κατευθύνονταν στην πόλη της αμαρτίας να σταματήσουν για να το παρατηρήσουν. 

Το ομοίωμα που κρεμόταν από ένα γερανό, απεικόνιζε τον Τραμπ γυμνό με τον ζαρωμένο σώμα του αλλά και το μόριο του να αποκαλύπτονται. Ο καλλιτέχνης που δεν έχει κατονομαστεί ακόμα, ονόμασε το έργο «Διεστραμμένο και άσεμνο».

Οι Ρεπουμπλικανοί, πάντως το καταδίκασαν, αποκαλώντας το «φαιδρό». «Οικογένειές περνούν με το αυτοκίνητο από το Λας Βέγκας, αναγκάζονται να βλέπουν αυτή την προσβλητική μαριονέτα, που είναι σχεδιασμένη για να προκαλέσει σοκ και όχι για να ενθαρρυνθεί τον διάλογο. Την ώρα που οι Δημοκρατικοί και ειδικά η Κάμαλα Χάρις, συνεχίζουν να δίνουν προτεραιότητα πρόκληση εντυπώσεων έναντι της ουσίας ο  Πρόεδρος Τραμπ και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα επικεντρώνονται στην μείωση του πληθωρισμού, στην προστασία των συνόρων μας, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και εξασφάλιση ενός λαμπρότερου μέλλοντος για όλους τους Αμερικανούς», τόνισαν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν. 

Κάμαλα ΧάριςΛας ΒέγκαςΝτόναλντ Τραμπειδήσεις τώρα