Κόσμος|10.10.2024 10:54

Τυφώνας Μίλτον: Συγκλονίζει TikToker που δεν μπορεί να φύγει από τη Φλόριντα

Newsroom

Η Φλόριντα τις τελευταίες ώρες ζει έναν εφιάλτη, καθώς ο τυφώνας Μίλτον έφτασε στις ακτές της και σαρώνει πολλές περιοχές. Όσοι δεν κατάφεραν να αφήσουν τα σπίτια τους έχουν μείνει πίσω και παλεύουν, ενώ άλλοι έχουν χάσει τη ζωή τους -καθώς οι πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για «αρκετούς νεκρούς».

Μερικοί από εκείνους που έμειναν πίσω μοιράζονται τα όσα βιώνουν στα social media, με χαρακτηριστική την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο TikTok, όπου βίντεο ανθρώπων που δεν μπόρεσαν για τους δικούς τους λόγους να απομακρυνθούν «τρεντάρουν» συνεχώς.

Πάρα πολλοί λένε και γράφουν πως έμειναν πίσω με τα ζώα τους είτε διότι δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που να τα δέχονται είτε επειδή το ταξίδι με ζώα δεν είναι πάντα εφικτό.

«Αν δεν μπορούν να φύγουν εκείνα, δεν μπορώ κι εγώ»

Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο μίας TikToker που ζει στη Φλόριντα και ανέβασε χθες, Τετάρτη, βίντεο που έδειχνε πώς προετοίμαζε το σπίτι της για να προστατευτεί από τον τυφώνα και εξηγούσε γιατί δεν μπορεί να φύγει.

Η Άλι εξηγεί πως έχει δύο σκύλους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν και τονίζει: «Αν δεν μπορούν να φύγουν εκείνα, δεν μπορώ κι εγώ».

Το πρώτο της βίντεο συγκέντρωσε γρήγορα πολλές προβολές ενώ όλοι οι χρήστες προσεύχονται για εκείνη και έδειξαν από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον. Μάλιστα, μερικοί την προσκαλούν στο δικό της σπίτι μαζί τα σκυλάκια της.

Σε άλλο της βίντεο φαίνεται να φτιάχνει ταυτότητες με το όνομά της αλλά και των σκύλων της και να τις φοράνε... «Ταυτότητες για να μας αναγνωρίσουν εάν μας συμβεί κάτι», γράφει.

Έκτοτε έχει ανεβάσει και άλλα βίντεο, που κάνει update για την κατάστασή της, καθώς πολλοί τη ρωτούν. Στο τελευταίο της δείχνει την κατάσταση έξω από το σπίτι της, λίγο πριν «χτυπήσει» ο τυφώνας και ενώ ήδη φυσούσε έντονα και γράφει: «το ρεύμα έχει κοπεί, κλείνω το κινητό μου για εξοικονόμηση μπαταρίας».

τυφώναςTikTokΤυφώνας Μίλτονειδήσεις τώραΦλόριντα