Κόσμος | 22.04.2019 10:28

Κύπρος - Φρίκη από τα λόγια του 35χρονου: Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία

Newsroom

Φρίκη προκαλούν τα όσα ανέφερε ο 35χρονος ο οποίος παραδέχθηκε τη διάπραξη δύο φόνων γυναικών από τις Φιλιππίνες, τις οποίες έριξε μέσα σε φρεάτιο στο Μιτσερό. 

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 35χρονος ανέφερε στους ανακριτές μιλώντας για τη Marry Rose «όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, επειδή ένιωσε ωραία, όπως είπε, αποφάσισε να το ξανακάνει και επιδίωξε γνωριμία με την Arian Palanas Lozano. Είπε στους ανακριτές ότι του «άρεσαν οι Φιλιππινέζες». 

Χθες, Κυριακή (21/4) στο μεταλλείο οι Αρχές επιστράτευσαν ιδιωτική εταιρεία που κατέβασε στο φρεάτιο ειδική κάμερα-ρομπότ υψηλής ευκρίνειας, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 300 μέτρα βάθος, σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσον κρύβονται μέσα στο φρεάτιο και άλλοι σοροί.

Γνώριζε τα θύματα μέσω εφαρμογής 

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 35χρονος, σύμφωνα με το sigmalive.gr ομολόγησε ότι γνώρισε την Arian, όπως αποκάλεσε την άτυχη γυναίκα, μέσω σελίδας γνωριμιών, είχε μαζί της ερωτική επαφή και ακολούθως την έπνιξε. Στη συνέχεια, είπε, την έδεσε και την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.
 
Να σημειωθεί ότι δεν ξεκαθάρισε μέχρι στιγμής εάν η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο της φρίκης, ανήκει στην άτυχη Αριάν, που παραδέχθηκε ο 35χρονος ότι σκότωσε.  Το Δικαστήριο διέταξε την εξαήμερη κράτηση του.
 
Στο μεταξύ αποσύρθηκε από την υπόθεση ο δικηγόρος, Ηλίας Στεφάνου, που εκπροσώπησε τον 35χρονο στην πρώτη διαδικασία προσωποκράτησης.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, έκανε λόγο για πρωτοφανή για τα δεδομένα της Κύπρου υπόθεση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθούν και άλλα θύματα στο φρεάτιο.

Μετά τα σοκαριστικά ευρήματα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται στο μεταλλείο στο Μιτσερό, ενώ η τύχη της 6χρονης κόρης της Marry Rose, Σιέρα εξακολουθεί να αγνοείται.

Χθες στο μεταλλείο οι Αρχές επιστράτευσαν ιδιωτική εταιρεία που κατέβασε στο φρεάτιο ειδική κάμερα-ρομπότ υψηλής ευκρίνειας, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 300 μέτρα βάθος, σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσον κρύβονται μέσα στο φρεάτιο και άλλοι σοροί.

To υλικό που κατέγραψε χθες η κάμερα αναμένεται να αξιολογηθεί σήμερα, ενώ εικάζεται ότι μέσα στο φρεάτιο υπάρχουν ακόμη δύο πτώματα. 

serial killerΚύπρος