Κόσμος|20.05.2019 19:53

Νορβηγία: Γυναίκα καλπάζει σαν... άλογο (vids)

Newsroom

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες μερικά βίντεο, τα οποία δείχνουν μια κοπέλα από τη Νορβηγία να καλπάζει, να τρέχει και να υπερπηδά εμπόδια σαν πραγματικό άλογο.

Πρόκειται για την Ayla Kirstine, η οποία εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει viral, ιδιαίτερα στη Γερμανία, με το όνομα «Pferdemädchen», δηλαδή «κορίτσι-άλογο». «Όταν ήμουν 4 αγαπούσα τα σκυλιά και ήθελα να γίνω σαν αυτά, όταν συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν τα άλογα χρησιμοποίησα ότι ήξερα γι’ αυτά για να τα μιμηθώ» ανέφερε η ίδια στο Insider.com.

Βέβαια, δεν φαίνεται όλοι οι χρήστες των social media να ενθουσιάστηκαν με το... περίεργο ταλέντο της Ayla. Μερικοί φαίνεται να κατέκριναν την ιδιαίτερή της συνήθεια, κάτι που την οδήγησε αρχικά στο να διαγράφει από τα βίντεό της όσα σχόλια δεν ήταν γραμμένα στα Αγγλικα ή τα Νορβηγικά, ενώ στη συνέχεια σκέφτηκε ακόμα και το ενδεχόμενο να διαγράψει τον λογαριασμό της. Ωστόσο, μια «επίθεση αγάπης» που δέχτηκε από τους θαυμαστές της, την έκανε να αλλάξει γνώμη.

 

Η Ayla τονίζει, πως «δεν έχω τραυματιστεί ποτέ, ούτε πονάω όταν παριστάνω το άλογο», χωρίς όμως να γνωρίζει πώς συμβαίνει αυτό. Το εντυπωσιακό είναι ότι, λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστή, ο λογαριασμός της στο Instagram με όνομα jump_to_the_stars_and_back μετρά ήδη 11,7 χιλιάδες ακόλουθους.

 


Νορβηγίαάλογο