Το καλύτερο πρωινό στη Νέα Υόρκη είναι ελληνικό - Ουρές στην καντίνα της Mama Jo!
NewsroomΗ κυρία Ιωάννα, που έχει τρελάνει την Αμερική, στην οποία ζει κι εργάζεται από το 1968 μιλάει με καμάρι για τις ελληνικές συνταγές που ξετρελαίνουν τους Αμερικανούς. «Τρώνε και πολλοί διάσημοι εδώ, αλλά δεν θεωρώ σωστό να πω τα ονόματά τους» λέει μεταξύ άλλων μιλώντας στο Open TV. «Χρειάστηκε 38 ολόκληρα χρόνια για να το καταφέρουμε αυτό. Ανοίγουμε τα μεσάνυχτα και δουλεύουμε μέχρι το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Το έκανα κι εγώ, αλλά μας πήραν τα χρονάκια και δεν κάθομαι ως το απόγευμα» εξομολογείται η 69χρονη ομογενής.
«Κάνω ομελέτες διάφορες, με ντομάτα, με τυράκι, έχω ελληνικές συνταγές. Εχω μπακλαβάδες, κανταΐφι, μπουγάτσες, σπανακόπιτες, τυρόπιτες, πρασσόπιτες. Τα ελληνικά φαγητά τα κάνω σπίτι και τα πηγαίνω, τα υπόλοιπα τα φτιάχνω εκεί» τονίζει με τους πεινασμένους Αμερικανούς κι όχι μόνο, να σχηματίζουν ουρές.
Δείτε το σχετικό βίντεο του Open TV
- Βαρύς o πέλεκυς για τον Καναδά μετά την κατασκοπεία με drone από την προπονήτρια ποδοσφαίρου
- Ο υπερτουρισμός πιέζει ασφυκτικά τα νησιά: SOS για Σαντορίνη, Κουφονήσια και... νερό
- Τιμολόγια ρεύματος: Αποκαλυπτήρια για τις επιδοτήσεις - Στο 40% «κλειδώνει» η αύξηση της τιμής
- Πρεμιέρα για την Ελλάδα με συγκίνηση και δάκρυα – Το λαμπρό μέλλον και η παρακαταθήκη για νέες επιτυχίες