Κακοκαιρία «Γιούνις» σε Βρετανία: Άνεμοι με ταχύτητα 196 χλμ – Κατέρρευσε η οροφή του Ο2 Arena στο Λονδίνο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, 18 Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα δυνατοί άνεμοι πνέουν στη Βρετανία. Οι τιμές - ρεκόρ των ανέμων που έχουν καταγραφεί είναι 122 μίλια την ώρα, ενώ η δύναμή τους είναι τέτοια που διέλυσαν μέρος της οροφής του O2 Arena στο Λονδίνο.
Σύσταση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους
Η δύναμη των ανέμων είναι τέτοια που οι αρχές έδωσαν συγκεκριμένες οδηγίες στους πολίτες καθώς και συστάσεις να μην κυκλοφορούν έξω, αν δε συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η ταχύτητα των 122 μιλίων (196 χιλιομέτρων) την ώρα, που καταγράφηκε αποτελεί ιστορικό ρεκόρ- συγκεκριμένα, στην κλίμακα μποφόρ, ισούται με δώδεκα.
Οι επιστήμονες ονόμασαν το κύμα κακοκαιρίας «Eunice» και οι εικόνες που αφήνει πίσω του είναι πραγματικά τρομακτικές: εκτός από την οροφή της εμβληματικής O2 Arena που καταστράφηκε, έχουν αναποδογυρίσει φορτηγά, αναβληθεί δρομολόγια αεροπλάνων και τρένων και καταγραφεί χιλιάδες ζημιές.
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



