Πόλεμος στην Ουκρανία: Πληροφορίες ότι η συνάντηση Πούτιν - Ζελένσκι θα γίνει στην Τουρκία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» οι πρόεδροι της Ουκρανίας και της Ρωσίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Βλαντίμιρ Πούτιν να συναντηθούν στην Τουρκία, δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες, Νταβίντ Αρακάμια, στην ουκρανική τηλεόραση το Σάββατο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «τηλεφώνησε χθες τόσο σε εμάς όσο και στον Βλαντίμιρ Πούτιν και φάνηκε να επιβεβαιώνει από την πλευρά του ότι είναι έτοιμοι να οργανώσουν μια συνάντηση στο εγγύς μέλλον», όπως μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο Interfax.
«Δεν είναι γνωστά ούτε η ημερομηνία ούτε ο τόπος, αλλά πιστεύουμε ότι ο τόπος με μεγάλη πιθανότητα θα είναι η Κωνσταντινούπολη ή η Άγκυρα», ξεκαθάρισε ο Αραχαμία.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο χωρών είναι «δύσκολες», αλλά συνεχίζονται.
Όπως είπε, η Ρωσία θα ήθελε να συνεχιστούν οι συνομιλίες στη γειτονική Λευκορωσία αλλά το Κίεβο ήταν αντίθετο με αυτήν την ιδέα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA.
Υπενθυμίζεται πως οι δύο πλευρές είχαν πολλούς γύρους συνομιλιών στη Λευκορωσία τον περασμένο μήνα, μέχρι που οι αντιπροσωπείες τους συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, την περασμένη εβδομάδα.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



