Αυστρία: Συνέλαβαν τζιχαντιστή – Κατηγορείται πως σχεδίαζε τρομοκρατικό χτύπημα σε συναυλία της Taylor Swift
Ένας Αυστριακός, ο οποίος «είχε ορκιστεί πίστη» στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος συνελήφθη το πρωί στην πόλη Τέρνιτς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η αυστριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν 19χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Βιέννης.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας επεσήμανε στην εφημερίδα Kronen Zeitung πως υπήρξε συγκεκριμένη απειλή για επίθεση σε συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ το σαββατοκύριακο στη Βιέννη.
Ένας Αυστριακός, ο οποίος «είχε ορκιστεί πίστη» στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος συνελήφθη το πρωί στην πόλη Τέρνιτς, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της Αστυνομίας Κλάους Ρουφ.
Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη στη Βιέννη ένας δεύτερος ύποπτος σε σχέση με την ίδια υπόθεση, σύμφωνα με αυστριακά μέσα ενημέρωσης.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Γεωχημικοί από το Παλέρμο μέτρησαν την ανάσα του ηφαιστείου της Σαντορίνης: «Είναι σα να παρακολουθείς ασθενή»
Το υπουργείο Μεταφορών φέρνει ακόμα ένα νομοσχέδιο για τον σιδηρόδρομο και... πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στη ΡΑΣ
Το 73% των Τούρκων βρίσκει τις διαμαρτυρίες για τον Ιμάμογλου δικαιολογημένες
Ανείπωτη καταστροφή από τον σεισμό στη Μιανμάρ: Φόβοι για πάνω από 10.000 νεκρούς - Στέλνουν βοήθεια Κίνα, Ρωσία και ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr