Auto|23.06.2022 09:40

Opel Corsa: Συλλεκτική έκδοση για τα 40ά γενέθλια του

Newsroom

To πρώτο Opel Corsa βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το 1982. Σήμερα, έξι γενιές μετά και με περισσότερες από 14 εκατ. πωλήσεις, για να γιορτάσει τα 40ά γενέθλια του δημοφιλούς μοντέλου της η γερμανική λανσάρει την επετειακή έκδοση «40 Υears».
Η εορταστική νέα έκδοση του Opel Corsa θα κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα παραχθεί σε μόλις 1.982 κομμάτια.

Όλα τα Corsa της ειδικής έκδοσης που θα παραχθούν θα είναι βαμμένα σε χρώμα «Rekord Red», που θυμίζει έντονα την κόκκινη απόχρωση της πρώτης γενιάς του μοντέλου και θα συνδυάζεται με οροφή και ζάντες 17" μαύρης απόχρωσης.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι επενδυμένα με μια σύγχρονη εκδοχή του υφάσματος ταρτάν που χρησιμοποιούσε το πρώτο Corsa. Στο ταμπλό δεσπόζει μια πλακέτα της έκδοσης «40 Υears» που θα αναγράφει παράλληλα και τον μοναδικό αριθμό του αυτοκινήτου από το 1 έως το 1.982.

Τέλος, το Οpel Corsa 40 Years εξοπλίζεται με όλα τα απαραίτητα σύγχρονα συστήματα όπως αυτόματους προβολείς LED, συνδεσιμότητα με Android Auto και Apple CarPlay και πλήθος συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Πηγή: drive.gr

Όλες οι ειδήσεις

Σε τρεις πρωτεύουσες η «μάχη» απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα: Τι προσδοκά η κυβέρνηση από τα ταξίδια σε Ρώμη - Βρυξέλλες - Μαδρίτη

Κορονοϊός: Λινού και Γουργουλιάνης στο ethnos.gr για το «νέο κύμα»: Πρόταση για επαναφορά της μάσκας - Πότε θα έρθει αποκλιμάκωση

MAD VMA 2022: Τι απαντά το κανάλι για το «ξύλο» Snik με Light στα βραβεία - Βίντεο που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου

Ανδρέας Παπανδρέου: Ποια ήταν τα τελευταία του λόγια και ποια μεγάλη εφημερίδα έκανε επική γκάφα την ημέρα του θανάτου του



Opel CorsaOpelαυτοκίνητο