Ο ταλαντούχος σεφ της νεότερης γενιάς, βραβευμένος με αστέρι Michelin, σε μια συνέντευξη με αφορμή το δείπνο της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων 2024, που επιμελήθηκε με τον τριάστερο Ολλανδό σεφ, Jacob Jan Boerma
Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Ολλανδός σεφ σε μια συνέντευξη για τις μοναδικές γεύσεις και τα ιδιαίτερα υλικά, την εστιατορική Αθήνα, τις κουζίνες του κόσμου, το μέλλον του fine dining και το shit-of-the-story των συναρπαστικών ταξιδιών που τόσο πολύ αγαπά
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε για 31η συνεχή χρονιά η βράβευση κορυφαίων γαστρονομικών προσπαθειών που αξιολογήθηκαν από τη γευστική επιτροπή του περιοδικού «αθηνόραμα».
Πλήρως αναδιαμορφωμένο, στεγάζεται σε ένα από τα πιο ιστορικά και χαρακτηριστικά αθηναϊκά κτίρια στην οδό Μαυρομματαίων
Μια μοναδική εμπειρία υπόσχεται η Μανιάτισσα σεφ σε όσους και όσες την ακολουθήσουν στα μυστικά της μονοπάτια
H Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με εκδηλώσεις που σχεδιάστηκαν για να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι: σχολεία, κέντρα εκπαίδευσης, μέσα ενημέρωσης, και φυσικά το ευρύ κοινό
Τι συμβουλεύει ο Κωνσταντίνος Κωβαίος, executive chef στα ξενοδοχεία London & Athens Coast, για τα μαγειρέματα της κατσαρόλας ώστε να βγει το φαγητό τέλειο.
Σεφ εξηγεί πώς γίνονται οι τέλεια χυλωμένες φακές και τι ισχύει για το βράσιμό τους
Τρεις κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας, ο Άνταμ Κοντοβάς, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Βασίλης Μουρατίδης, δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για τα τρία χρόνια λειτουργίας του χώρου με το ποιοτικότερο street food
Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κουβά που περιείχε τα έντερα και άλλα όργανα της κοπέλας