Σινεμά | 14.11.2020 16:55

Κιάνου Ριβς: Πάρτι 200 ατόμων για το Matrix 4 - Είπαν ότι είναι γύρισμα

Newsroom

Αντιδράσεις στα διεθνή μέσα έχει δημιουργήσει ρεπορτάζ της Bild που αναφέρει ότι παρά την πανδημία οι συντελεστές της ταινίας «Matrix 4», έκαναν πάρτι για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, με την παρουσία 200 ατόμων που παρίσταναν τους κομπάρσους. Συγκεκριμένα οι γερμανικές υγειονομικές αρχές διεξάγουν έρευνα στα Babelsberg film studios εξετάζοντας καταγγελίες για πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκε και ο χολιγουντιανός σταρ και πρωταγωνιστής του Matrix, Κιάνου Ριβς. 

Πηγή της εφημερίδας - μία 39χρονη καλεσμένη - είπε στην Bild ότι το κέφι ήταν στα ύψη, δεν υπήρχαν κάμερες, όλοι είχαν κάνει τεστ κορονοϊού και ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες - κάτι που δεν έκαναν όλοι μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Σύμφωνα με αναφορές το πάρτι διοργανώθηκε από τις σκηνοθέτριες, αδελφές Λίλι και Λάνα Γουατσόφσκι, που ονόμασαν τη βραδιά «Icecream Teamevent». Συγκέντρωση 200 ατόμων θα έπρεπε να δηλωθεί στις αρχές, μαζί με ένα «πλάνο υγιεινής», εγκεκριμένο επίσημα για την προστασία από τον κορονοϊό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε από τους διοργανωτές.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το δημοσίευμα, το πάρτι ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης και συνεχίστηκε ως τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μια χορεύτρια και ένας DJ διασκέδαζαν τους καλεσμένους ενώ ακολούθησε σόου με πυροτεχνήματα. Όσοι ήθελαν μπορούσαν να κάνουν επιτόπου μέχρι και αναμνηστικό τατουάζ Matrix. Ο Ριβς και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Γκραν, κάθισαν σε ένα τραπέζι πίνοντας κρασί και έφυγαν νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με την Bild.

Η εκπρόσωπος του στούντιο Babelsberg, Μπιάνκα Μαρκάρεγουιτς δήλωσε ότι, σύμφωνα με τους παραγωγούς της τέταρτης ταινίας του Matrix, η ομάδα κινηματογραφούσε μία σκηνή γιορτής, στην οποία τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες κατά της πανδημίας και ότι η ομάδα παραγωγής άφησε σκόπιμα για το τέλος αυτή την σκηνή με τους περισσότερους ηθοποιούς.

Τα γυρίσματα του Matrix 4 είχαν διακοπεί το Μάρτιο λόγω της πανδημίας και συνεχίστηκαν τον Αύγουστο στο Βερολίνο. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021

Matrix 4Κιάνου ΡιβςΒερολίνο