Σινεμά | 05.01.2019 18:21

Όλα έτοιμα για τις Χρυσές Σφαίρες - Τι περιμένουμε να δούμε (vid)

Newsroom

Η 76η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών είναι ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς βραβείων της κινηματογραφικής βιομηχανίας και θεωρείται προάγγελος των Όσκαρ, που απονέμονται μερικούς μήνες μετά.

Η τελετή, που έχει ιδιαίτερη σημασία στο πλαίσιο των αμερικανικών κινηματογραφικών βραβείων, θα λάβει χώρα την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019, στο Μπέβερλι Χιλς με παρουσιαστές τη Σάντρα Ο και τον Αντι Σάμπεργκ. Όλα είναι έτοιμα για τη βραδιά που θα μας δώσει μια ιδέα για τις ταινίες που παίρνουν προβάδισμα στα Όσκαρ!

T
T

Ο Λάνθιμος, που σάρωσε στα ανεξάρτητα Βρετανικά βραβεία με την ταινία «The Favorite», έχει 5 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες 2019 στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας, καλύτερου σεναρίου, καλύτερου μιούζικαλ ή κωμωδίας, α' γυναικείου ρόλου και διπλή υποψηφιότητα β' γυναικείου ρόλου.

Τα highlights της βραδιάς

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε:

Το ζευγάρι των παρουσιαστών Σάντρα Ο (γνωστή για χρόνια από το «Grey’s Anatomy») κι ο Άντι Σάμπεργκ του «Brooklyn Nine-Nine» θα παρουσιάσουν τη βραδιά έχοντας προηγουμένως απονείμει μαζί ένα βραβείο στα πρόσφατα Emmy.

Πώς θα τα πάνε οι ταινίες με τους υπερήρωες, που έχουν γίνει μόδα! Το «Black Panther» είναι από τους πιο ισχυρούς οσκαρικούς παίκτες με 3 υποψηφιότητες για Σφαίρες (ανάμεσα στις οποίες το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας). 

Αν και ποια βραβεία θα πάρει το πολυσυζητημένο «Ένα Αστέρι Γεννιέται» και τι θα φορέσει η Lady Gaga στην απονομή. Στον Α' Γυναικείο Ρόλο η Gaga έχει αντίπαλο την Γκλεν Κλόουζ (για το δράμα «The Wife»).

Ποια από τα πέντε βραβεία για τα οποία έχει προταθεί θα πάρει ο Λάνθιμος, με την ταινία «The Favorite»;

Δείτε τη λίστα με τις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2019

Οι παρουσιαστές είναι έτοιμοι:

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.goldenglobes.com

Χρυσές Σφαίρες