Σινεμά | 10.07.2024 12:10

Halle Berry - Glenn Close: Θα πρωταγωνιστήσουν σε νέα σειρά μαζί με την Kim Kardashian

Newsroom

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) και η Γκλεν Κλόουζ (Clenn Close) θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο δικαστικό δράμα του Hulu, με προσωρινό τίτλο «All's Fair», σύμφωνα με το Variety.

Μαζί τους σε αυτή τη νέα σειρά θα συμμετέχει και η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία τον τελευταίο καιρό δοκιμάζει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Ολες οι λεπτομέρειες για τη σειρά

Η σειρά που φέρει την υπογραφή του Ράιαν Μέρφι και της «20th Television», ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2023. Θα επικεντρωθεί σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Λος Άντζελες που αποτελείται μόνο από γυναίκες με την Καρντάσιαν να αναλαμβάνει το ρόλο μιας επιτυχημένης δικηγόρου διαζυγίων. Οι ακριβείς λεπτομέρειες για τους ρόλους των δύο άλλων πρωταγωνιστριών προς το παρόν κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό ενώ θα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών όπως και ο Μέρφι, η Κιμ Καρντάσιαν με την Κρις Τζένερ.

Το «All's Fair» θα είναι ο πρώτος ρόλος της Μπέρι σε σειρά μετά το «Extant» του CBS, το 2015, ενώ για την Κλόουζ σηματοδοτεί την επιστροφή της μετά την σειρά του FX «Damages» το 2008. Ο ρόλος της ως η διαβόητη δικηγόρος Patty Hewes της χάρισε δύο βραβεία Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα.

Επίσης, είναι το πρώτο πρότζεκτ του Μέρφι στο πλαίσιο της νέας του συμφωνίας με τη Disney.

Κιμ ΚαρντάσιανΧάλι ΜπέριΓκλεν ΚλόουζΚρις Τζένερ