Σινεμά|21.07.2024 15:15

And Just Like That: Ψευδή δημοσιεύματα για τον τρίτο κύκλο προκαλούν σύγχυση και γέλιο στους θαυμαστές της σειράς

Newsroom

Και κάπως έτσι... η Carrie Bradshaw χτυπήθηκε από ένα Citi Bike; Μια σειρά από ψεύτικες ειδήσεις από τα γυρίσματα του «And Just Like That» κάνουν το γύρω του διαδικτύου, προκαλώντας σύγχυση και γέλια στους θαυμαστές της σειράς.

Οι ειδήσεις και τα στιγμιότυπα αυτά περιέχουν ψευδείς λεπτομέρειες για την πλοκή της επερχόμενης τρίτης σεζόν του reboot του «Sex and the City». Μία από αυτές γράφει: «Μετά από τραυματισμό από ενα Citi Bike, η Carrie προσλαμβάνει τον Fletcher Reede (Jim Carrey) από την ταινία "Liar Liar" ως δικηγόρο της». 

Μια άλλη είδηση αναφέρει ότι η Carrie, την οποία υποδύεται η Sarah Jessica Parker, αποκαλύπτει στις φίλες της ότι «είναι ο Garfield, η γάτα» ή «βγαίνει σε αποτυχημένο ραντεβού με τον Mr. Bean και μετά του στέλνει καταλάθος γυμνή φωτογραφία της».  

Μέχρι στιγμής, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι υπεύθυνος για αυτές τις δημοσιεύσεις ή αν αποτελούν κάποιου είδους κρυφή προώθηση της σειράς. Η τρίτη σεζόν του «And Just Like That», που ξεκίνησε γυρίσματα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2025.

Η σειρά, που αποτελεί συνέχεια του «Sex and the City», ακολουθεί τις Carrie (Parker), Miranda (Cynthia Nixon) και Charlotte (Kristin Davis) καθώς εξερευνούν τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις, ενώ είναι 50 ετών. Το καστ περιλαμβάνει, επίσης, τους Mario Cantone, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson και John Corbett.

Οι Sara Ramirez και Karen Pittman δεν θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Che Diaz και Nya Wallace, αντίστοιχα, ενώ οι Sebastiano Pigazzi και Dolly Wells έχουν προαχθεί σε μόνιμους της σειράς. Στο καστ θα προστεθούν οι Rosie O’Donnell, Logan Marshall-Green, Mehcad Brooks και Jonathan Cake.

Την επιμέλεια του σεναρίου και τη σκηνοθεσία για το «And Just Like That» έχει ο Michael Patrick King, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους John Melfi, Parker, Davis, Nixon, Julie Rottenberg και Elisa Zuritsky.

Κάρι ΜπράντσοAnd Just Like ThatSex and the CityΣάρα Τζέσικα ΠάρκερHBO Max