Σινεμά|01.08.2024 14:38

«Squid Game»: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στο Netflix

Newsroom

H δημοφιλής σειρά «Squid Game» (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού), που αγαπήθηκε όσο λίγες και έσπασε κάθε ρεκόρ στην πλατφόρμα του Netflix, αναμένεται να επιστρέψει όχι μόνο με δεύτερη, αλλά και με τρίτη σεζόν.

Η κορεάτικη σειρά είχε κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2021, κερδίζοντας επαίνους τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους κριτικούς, ενώ απέσπασε έξι Emmy. Τότε, είχε επικρατήσει φρενίτιδα με τη σειρά, η οποία είχε φτάσει στην πρώτη θέση του Top10 και είχε μετατραπεί σε παγκόσμιο φαινόμενο.

Η σειρά - φαινόμενο θα έχει ακόμη δύο σεζόν αν και αυτό είχε γίνει γνωστό από την αρχή της χρονιάς, ωστόσο, τώρα ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας: στις 26 Δεκεμβρίου του 2024 θα δούμε τη δεύτερη σεζόν, ενώ η τελευταία σεζόν έρχεται το 2025.

 

Tο «Squid Game» έγινε και ριάλιτι επιβίωσης το 2023, ωστόσο, οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς, δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ με το αποτέλεσμα, με τις κριτικές να είναι κατά βάση αρνητικές.

Το γράμμα του σκηνοθέτη

Η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα και ένα μήνυμα του σκηνοθέτη της σειράς Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ για τις επερχόμενες δύο σεζόν.

«Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την πρώτη σεζόν που έλαβε απίστευτη ανταπόκριση σε όλο τον κόσμο και πυροδότησε πολλές απίθανες εκδηλώσεις. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που γράφω αυτό το γράμμα για να ανακοινώσω την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερη σεζόν και να μοιραστώ τα νέα για την τρίτη σεζόν, που θα είναι και η τελευταία. Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της σεζόν 2, θυμάμαι ότι σκεφτόμουν «Ουάου! Δεν το πιστεύω ότι επέστρεψα στη σειρά. Μου φαινόταν σχεδόν σουρεαλιστικό. Αναρωτιέμαι πώς θα σας φανεί κι εσάς να επιστρέψετε μετά από τρία χρόνια.», δήλωσε αρχικά.

 

«Ο Σέονγκ Γκι-χουν που ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση στο τέλος της πρώτης σεζόν επιστρέφει και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Θα καταφέρει να πάρει εκδίκηση; Ο Εκπρόσωπος δεν φαίνεται να είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε αυτήν τη φορά. Η άγρια σύγκρουση ανάμεσα στους δύο κόσμους θα συνεχίσει και στην τελευταία σεζόν, την τρίτη, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε.

Ενω τέλος έγραψε: «Χαίρομαι που βλέπω ότι ο σπόρος που φυτέψαμε με τη δημιουργία της σειράς αποδίδει καρπούς έως το τέλος της ιστορίας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας παρουσιάσουμε μια ακόμα συναρπαστική περιπέτεια. Ελπίζω να ανυπομονείτε για όσα έρχονται. Σας ευχαριστώ, όπως πάντα, και τα λέμε σύντομα».

Squid GameσκηνοθέτηςNetflix